• Aplicatori pentru Lipoplastie Asistata de Radiofrecventa

RFAL – Tehnologie de Lipoplastie Asistata de Radiofrecventa

Ce este RFAL (Radiofrequency-assisted liposuction – Lipoplastia asistata cu Radiofrecventa)

Lipoplastia asistata de radiofrecventa (cunoscuta ca RFAL) este o procedura relativ noua, minim invaziva, ce foloseste energia termala pentru redarea fermitatii cutanate sau eliminarea depozitelor de grasime. Folosirea undelor radiofrecventei pot potenta rezultatele tehnicilor traditionale de liposuctie prin dizolvarea grasimii si stimularea productiei de colagen.

Cum este realizata lipoplastia asistata cu radiofrecventa?

ipoplastia asistata cu radiofrecventa este realizata cu anestezie locala. Chirurgul realizeaza incizii in zona de tratament si electrodul ce transmite radiofrecventa este inserat. Undele radiofrecventei sunt ghidate prin grasime cu ajutorul unui alt electrod a carui scop este acela de a se asigura ca zona de tratament nu se incalzeste foarte tare.

Pe masura cu RF lichefiaza grasimea, aceasta este imediat extrasa din corp cu ajutorul unei canule. Undele RF stimuleaza si productia de colagen iar zona de tratament devine mai ferma si tonifiata.

Care sunt beneficiile lipoplastiei asistate cu radiofrecventa?

Unul dintre principalele beneficii ale lipoplastiei asistate cu radiofrecventa este caracterul minim invaziv al procedurii, aceasta necesitand doar o mica incizie. Datorita acestui lucru, riscul de cicatrici este minim iar posibilitatile de infectare a zonei sunt reduce. Pacientul poate avea echimoze mici, durere si/sau disconfort in timpul perioadei de recuperare.

Un alt avantaj al RFAL este acela ca doctorul care realizeaza procedura poate ghida canula mai precis decat in lipoplastia traditionala, realizand o procedura mai eficienta. Undele RF nu doar dizolva grasimea nedorita dar stimuleaza neocolageneza si reduce aspectul celulitei. Extrem de efficient in zone precum: abdomenul inferior si flancurile. Dupa interventie, pielea devine mai ferma si corpul reconturat.

Alte beneficii ale RFAL:

  • Poate fi realizata doar cu anestezie locala
  • Procedura nu necesita spitalizare
  • Timp de recuperare 1-2 zile
  • Multi pacienti se intorc la rutina zilnica a doua zi dupa procedura
  • Reducerea considerabila a depozitelor de grasime
  • Restabilirea fermitatii pielii
  • Micro canulele mici reduc aparitia „denivelarilor” sau alte iregularitati generate in liposuctie clasica

Care zone ale corpului pot fi tratate cu lipoplastia asistata cu radiofrecventa?

RFAL poate fi folosit pe mai multe zone ale corpului, inclusive barbie, mandibula, obraz, brate, coapse interioare/exterioare, zona pubiana, fese, genunchi, solduri si abdomen.

Cine este candidatul ideal pentru lipoplastia asistata cu radiofrecventa?

Candidatul ideal RFAL este pacientul cu o conditie fizica buna dar care prezinta grasime localizata in anumite zone si nu reuseste s-o elimine prin dieta sau sport. Chiar daca RFAL elimina grasimea localizata, aceasta procedura nu este o interventie chirurgicala pentru slabire globala. Pacientii supraponderali nu sunt candidati ideali pentru acest tip de tratament.

APARATURA

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania