TenTech– Aparatura de Estetica Faciala pentru Clinici de Infrumusetare

Oferiti pacientilor dumneavoastra tratamente sigure de rejuvenare faciala non-invaziva, cu noile echipamentele produse de Tentech. Tentech este un producator de aparatura de estetica medicala de inalta calitate, dedicata clincilor de estetica si medicilor dermatologi. Tentech produce o gama complexa de echipamente estetice inovatoare, ce se definesc prin siguranta si eficienta. Aparatura de estetica medicala Tentech reprezinta o solutie de ultima generatie pentru lifting facial, rejuvenare faciala, peeling, regenerarea tenului, tratarea leziunilor vasculare, pigmentare, acneice si eliminarea ridurilor.

Tentech dezvolta, produce si distribuie aparatura ce foloseste ca tehnologie principala HIFU. HIFU este destinat pentru eliminarea ridurilor, refacerea volumului dermal, oferind un efect de lifting pielii si un aspect radiant, pastrand in acelasi timp frumusetea naturala. Terapia genereaza efectul de ,,ridicare” al pielii intr-un mod organic, non-invaziv. Valorile de baza ale distribuitorului Tentech sunt loialitatea, increderea, cu accent pe dezvoltarea practicii clinicilor de estetica medicala, pe baza tratamentelor de inalta calitate.

APARATURA TenTech

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania