Total Skin Solution - Lutronic Romania

Soluția ideală anti-aging: Un pachet complet de tratamente ce combină două tehnologii revoluționare

– Noul Protocol de Rejuvenare Globala al Tenului-

Asociază tehnologia avansată a laserului Thulium cu radiofrecvența, pentru o piele rejuvenată și sănătoasă

Începând cu vârsta de 20 de ani, producția de colagen, elastină și acid hialuronic de la nivelul pielii începe să scadă, ceea ce face ca pielea ta să își piardă treptat din fermitate și elasticitate. Poți contracara acest proces natural cu ajutorul unor tratamente de ultimă generație, realizate în cadrul unei clinici de estetică medicală sau dermatologie.

Soluția ideală anti-aging pentru tine reunește două tehnologii avansate, cu efecte vizibile în ceea ce privește o piele rejuvenată: tratamentul cu laser Thulium și radiofrecvența de mare precizie. Cele două terapii pot fi aplicate împreună, în aceeași ședință, fiind realizate cu ajutorul a două echipamente premium: Lutronic Ultra, cel mai avansat aparat cu laser Thulium de pe piața de estetică din România, și Lutronic Genius, un aparat cu radiofrecvență de mare precizie.

Acest pachet combinat de tratamente de la Lutronic poartă denumirea de TotalSkin Solution și folosește tehnologie inteligentă, asigurând rezultate vizibile, imediate și durabile. El reprezintă o alegere perfectă pentru clinicile de estetică medicală care doresc să ofere tratamente de skincare de ultimă generație, în tendințe, fiind asociat cu un grad semnificativ de satisfacție în rândul pacienților.

Ce este laserul Thulium și cum funcționează

Laserul Thulium este un tip de laser medical care permite un tratament mai delicat la nivelul dermului. Acesta livrează energia laser într-o undă continuă (cu o intensitate de 1927 nm), asigurând o adâncime de penetrare a pielii mai redusă. Laserul Thulium se absoarbe în apă și țesut, ceea ce face ca la nivelul dermului să fie realizate mici incizii delicate, invizibile cu

ochiul liber, care se vindecă mai rapid, fără a leza epiderma. Tratamentul este unul mult mai blând, mai confortabil pentru tine, nefiind nevoie practic de o perioadă de recuperare.

Mai mult, acest sistem permite livrarea substanțelor active din cosmeceutice, produse cosmetice cu beneficii medicale, la nivelul dermului, prin epidermă. Dacă, în mod normal, sub 1% dintre ingredientele active conținute într-un produs cosmetic ajung în straturile profunde ale pielii, cu ajutorul Lutronic Ultra compușii farmaceutici sunt transportați direct la țintă, pentru o piele mai sănătoasă, rejuvenată, cu o textură fermă și strălucitoare.

Tratamentul cu laser Thulium este indicat în special pentru rejuvenare facială. Poate fi însă folosit, printre altele, și în cazul leziunilor pigmentare benigne, al keratozei actinice (la nivelul feței, al gâtului și al decolteului), afecțiune cauzată de expunerea în exces la soare, dar și pentru lentigo (pete hiperpigmentare) sau pistrui.

Ce beneficii poți obține în urma tratamentului cu laser Thulium

Laserul Thulium cu care este dotat aparatul Lutronic Ultra revoluționează segmentul laserelor medicale tradiționale, acționând într-o manieră delicată, dar semnificativ mai puternică și rapidă, fără timp îndelungat de recuperare.

Tratamentul cu laser Thulium este o procedură confortabilă, fără durere, realizată cu anestezie, pentru ca tu să ai parte de o experiență cât mai bună. Poți beneficia de o ședință chiar și în pauza de prânz, iar tratamentele se realizează pe tot parcursul anului. Laserul non-ablativ Thulium permite tratarea unor zone mari ale corpului, prin realizarea de micro-canale (pasaje), invizibile cu ochiul liber. Aceste micro-leziuni permit refacerea completă a pielii tratate, cu efecte imediate și durabile anti-aging, dar și în ceea ce privește reducerea laxității pielii, încetinirea procesului de îmbătrânire și redobândirea tonusului.

Piele rejuvenată, mai fermă, cu ajutorul radiofrecvenței

Radiofrecvența, unul dintre cele mai populare tratamente din domeniul esteticii medicale, are numeroase efecte benefice asupra pielii tale. Această procedură crește fermitatea și elasticitatea pielii, stimulând producția de colagen, elastină și acid hialuronic de la nivelul dermului.

Tehnologia de mare intensitate și precizie a aparatului Lutronic Genius folosește undele electromagnetice pentru a încălzi țesuturile, fenomen ce are ca rezultat stimularea sintezei de colagen. Radiofrecvența este indicată, în primul rând, pentru rejuvenarea facială și corporală, pentru linii fine, linii de expresie, riduri, refacerea volumului și a tonusului dermal, însă îți poate fi de folos și în ceea ce privește reducerea celulitei.

Puterea radiofrecvenței în procesul anti-aging

Radiofrecvența reprezintă o procedură non-invazivă, confortabilă și fără efecte secundare, acționând chiar și la nivelul celor mai profunde straturi ale dermei. Cu ajutorul tehnologiei de mare precizie asigurată de Lutronic Genius, poți obține un ten mai tânăr, ferm și strălucitor, pentru mai mult timp.

Spre deosebire de alte aparate de radiofrecvență, Lutronic Genius permite abordarea zonelor de tratament într-un mod extrem de precis, datorită tehnologiei sale bazate pe micro-ace, cu efecte semnificative în ceea ce privește rejuvenarea facială. Aparatul este dotat cu patru capete speciale de tratament, dezvoltate pentru zone diferite ale feței, inclusiv zona sensibilă din jurul ochilor, dar și pentru reducerea cicatricilor și corp.

Lutronic Ultra – Cel mai avansat laser Thulium de pe piața din România

Diferența notabilă dintre un laser tradițional și Lutronic Ultra constă în faptul că acesta din urmă acționează blând, reconstruindu-ți pielea rapid, fără timp de recuperare. Poți beneficia de tratamentul cu Lutronic Ultra tot timpul anului. Puterea și capetele de lucru adaptabile ale aparatului permit o individualizare puternică a procedurii pentru față, gât, decolteu și mâini, dar și pentru zona scalpului, în zonele cu acnee, cicatrici sau pori dilatați.

Tehnologia versatilă a Lutronic Ultra asigură reducerea timpului de tratament și obținerea unor rezultate excelente anti-aging, în mai puține ședințe. Aparatul oferă cea mai rapidă soluție de tratament, datorită unui fascicul laser mai mare în diametru și a scanării rapide a pielii. În plus, parametrii tratamentului pot fi reglați de la blând, la intens, pentru rezultate cât mai personalizate.

Acest echipament avansat îți permite să beneficiezi de un tratament minim-invaziv de rejuvenare facială, cu o durată medie de aproximativ 25-30 de minute pentru fiecare ședință. Vei beneficia de confort și rapiditate, iar pe pielea ta va fi aplicată o cremă anestezică înainte de procedură.

Lutronic Ultra asigură livrarea produselor cosmeceutice în profunzimea pielii tale. În general, produsele cosmetice aplicate la suprafața epidermei au o rată redusă de absorbție. Acest echipament sporește însă rata de penetrare a substanțelor active, cu ajutorul laserului Thulium, ce creează micro-canale în derm fără a afecta stratul superior al pielii. Mai mult, fiolele cu substanțe active precum vitamina C, vitamina A, resveratrol sau acid tranexamic realizate de producătorul Lutronic conțin ingrediente sub formă de nanoparticule, pentru o absorbție mai eficientă.

În timpul procedurii laser, cosmeceuticele sunt centrifugate, iar după procedură, această soluție îți va fi aplicată blând pe suprafața pielii, printr-un masaj relaxant. Moleculele sunt absorbite la nivelul dermului, iar micro-canalele realizate cu ajutorul laserului Thulium se închid în aproximativ 30 de minute. Este recomandat să aplici soluția rămasă în fiecare seară pe zonele de piele tratate, timp de cel puțin două săptămâni și să o păstrezi la temperaturi joase pentru ca aceasta să nu își piardă proprietățile.

Pentru efecte cât mai vizibile și o piele rejuvenată, fermă și strălucitoare, îți recomandăm un tratament care să includă 4-5 ședințe, cu un interval de aproximativ două săptămâni între sesiunile de terapie. În plus, poți beneficia și de ședințe de întreținere, odată ce schema terapeutică a fost finalizată. Imediat după procedură, pielea ta se va înroși, însă acest simptom va dispărea a doua zi, iar tu te vei putea bucura de efectele benefice ale tratamentului.

Lutronic Genius – Radiofrecvență de mare precizie pentru toate tipurile de ten

Cu o tehnologie avansată bazată pe radiofrecvență de mare intensitate și microneedling, Lutronic Genius te poate ajuta să ai o piele rejuvenată și sănătoasă, indiferent de tipul de ten. Aparatul este unic prin precizia semnificativ mai mare cu care permite abordarea zonelor de tratament, cu ajutorul tehnologiei pe bază de micro-ace. Spre deosebire de metodele clasice de radiofrecvență, Lutronic Genius îți va oferi rezultate mult mai pronunțate și mai durabile, inclusiv dacă ai pielea bronzată.

Lutronic Genius - Protocol Total Skin Solution

Micro-acele, notabil mai subțiri față de cele ale aparatelor clasice, trec de epidermă, primul strat al pielii, livrând tratamentul direct în derm. Acest lucru face ca Lutronic Genius să fie un aparat ideal pentru rejuvenare facială, dar și pentru tratamentul cicatricilor acneice, în caz de acnee activă, pentru reducerea ridurilor, a liniilor fine, a porilor măriți și pentru îmbunătățirea texturii pielii, printre alte indicații.

Acest echipament de înaltă precizie stimulează producția de colagen, elastină și acid hialuronic de la nivelul dermului, întinde pielea, o volumizează și are ca efect reducerea cicatricilor, a ridurilor și a liniilor fine, prin refacerea naturală a țesuturilor din profunzime. În plus, este un aparat ideal pentru reducerea aspectului de piele laxă din zona gâtului și a feței.

Tratamentul cu radiofrecvență de înaltă precizie oferit de Lutronic Genius te ajută și în cazul în care te confrunți cu melasmă (pete pigmentare maronii sau gri-albastrui), dar și în caz de hiperhidroză (transpirație excesivă).

Vei simți rezultatele după doar 2-3 ședințe și te vei bucura de o piele rejuvenată, al cărei aspect se va îmbunătăți timp de mai multe luni după tratament, pe măsură ce producția de colagen crește.

TotalSkin Solution – Pachetul complet de tratament anti-aging de la Lutronic

TotalSkin Solution de la Lutronic reprezintă o alegere ideală pentru tine, dacă dorești un tratament anti-aging rapid care să îți crească încrederea și să îți asigure o piele rejuvenată, sănătoasă și strălucitoare.

TotalSkin Solution reunește, în aceeași ședință, beneficiile radiofrecventei de înaltă precizie asigurată de Lutronic Genius, cu tratamentul delicat al laserului Thulium, oferit de Lutronic Ultra. Această soluție de tratament poate fi folosită atât în scop curativ, cât și ca să previi îmbătrânirea dermului. Ea este indicată și în cazul bărbaților care doresc un aspect întinerit și o piele rejuvenată, deoarece nu afectează în niciun fel firele de păr de la nivelul feței.

Pachetul complet anti-aging TotalSkin Solution de la Lutronic îți permite să observi rezultate mult mai rapid, cu un confort sporit în timpul procedurii. El presupune aplicarea tratamentului Genius cu radiofrecvență, apoi tratamentul cu Lutronic Ultra.

Dacă Lutronic Ultra îți permite să observi rezultate imediate, Lutronic Genius acționează mult timp și după procedură, îmbunătățind aspectul pielii semnificativ, odată cu creșterea sintezei de elastină, colagen și acid hialuronic.

Vei avea o piele netedă, luminoasă, fermă, cu un pigment uniform, cu riduri și linii fine mai reduse și cu un aspect general mult îmbunătățit.

Pot face un tratament complet anti-aging și vara?

Da, atât tratamentul cu Lutronic Genius, cât și cel cu Lutronic Ultra pot fi realizate vara, dacă ai grijă să respecți anumite indicații înainte și după efectuarea procedurilor. Poți beneficia de TotalSkin Solution tot timpul anului, indiferent de tipul de piele, inclusiv pe pielea bronzată cu câteva săptămâni anterior procedurii.

Îti recomandăm să eviți expunerea la raze ultraviolete cu cel puțin o săptămână înainte și după tratamentul cu Lutronic Genius. În plus, este indicat să folosești în mod consecvent o cremă cu protecție solară SPF 50.

În cazul Lutronic Ultra, indicațiile sunt mai ușor de respectat, însă trebuie să ai grijă să incluzi o cremă cu protecție solară SPF 50 în rutina ta zilnică. Pentru a-ți menține pielea protejată, încearcă să eviți tratamentele care îți pot agresa pielea, cum ar fi peeling-ul chimic, dușurile fierbinți, sauna, dar și medicamentele cu efecte fotosensibilizante.

Pași simpli pentru maximizarea rezultatelor TotalSkin Solution

Pentru a te asigura că beneficiezi cât mai mult timp de rezultatele TotalSkin Solution, nu uita să introduci câteva obiceiuri simple care pot întârzia îmbătrânirea pielii în rutina ta zilnică:

  • Folosește zilnic o cremă cu protecție solară SPF 50
  • Încearcă să renunți la fumat
  • Curăță delicat pielea
  • Bea multă apă
  • Adoptă o dietă sănătoasă
  • Alege să practici o activitate fizică
  • Încearcă să dormi cel puțin 6 ore pe noapte

Ce trebuie să reții este faptul că TotalSkin Solution combină două tehnologii minim-invazive cu efecte anti-aging revoluționare, pentru o piele rejuvenată, fermă, luminoasă și sănătoasă. Poți urma un astfel de tratament dimineața, seara sau în pauza de prânz de la birou, fără efecte secundare, cu un timp minim de recuperare și beneficiind de rezultate de durată. În plus, cu ajutorul Lutronic Genius, te vei asigura că sinteza de elastină și colagen de la nivelul pielii tale va fi stimulată pentru cel puțin câteva luni.

Dorești să afli mai multe? Contactează-ne!