• Aparatura pentru tratamente avansate de estetica medicala

Tratamente de Estetica Medicala

Mediskin ofera aparatura de estetica medicala premium pentru tratarea unei game largi de specificatii, de la cele dedicate problemelor dermatologice complexe, pana la tratamente de remodelare corporala si epilare definitiva.

Fiecare aparat are la baza doar tehnologii revolutionare, de inalta calitate, non sau minim-invazive, extrem de versatile si intuitive pentru personalul clinicii dumneavoastra si foarte confortabile si eficiente, pentru pacienti – indiferent de protocolul de tratament ales.

Tratamentele pe care le puteti efectua cu ajutorul aparaturii Mediskin se adreseaza celor mai populare solicitari ale pacientilor din zona medical-estetica, dar si unor probleme tintite ale pielii. Printre acestea se enumera:

  • Tratamentele de rejuvenare faciala: sigur, rapid si cu un confort sporit;
  • Tratamentele de remodelare corporala si slabire localizata: cu rezultate dovedite inca de la prima sedinta;
  • Tratamente pentru leziunile pigmentare: indiferent de complexitatea lor;
  • Tratamente pentru leziunile vasculare: confort maxim, rezultate pe termen lung;
  • Tratamente dedicate rejuvenarii vaginale: cu delicatete, sigure si cu timp de recuperare minim;
  • Tratamentul melasmei: fara efecte secundare si cu un grad mare de eficienta;
  • Indepartarea tatuajelor: mici, mari, colorate sau alb-negru, efectuate de catre profesionisti, realizate recent sau cu mult timp inainte;
  • Epilare definitiva: confortabil, pe toate fototipurile de piele, efectuata in orice sezon.

Indiferent de aparatura sau tehnologia aleasa, Mediskin va asigura caliatea unor servicii premium la nivelul tuturor pacientilor dumneavoastra, indiferent de tipologia protocolului de tratament ales. Rezultatele incep sa apara inca de la prima sedinta, procedurile pe care le efectuati sunt non sau minim-invazive, usor de realizat de catre personal si cu un confort sporit pentru pacienti, ceea ce va permite atat un feedback pozitiv in mod constant, cat si, implicit, recuperarea investitiei in timp record.

Toata aparatura din portofoliul nostru provine de la producatori autorizati si validati la nivel international, in domeniul medical-estetic. Aceasta este distribuita in exclusivitate in Romania, dar este consacrata la nivel mondial, fiind recomandata de un numar foarte mare de medici specialisti si experti din industrie si utilizata de catre cele mai exclusiviste clinici medical-estetice.

Va invitam sa faceti cunostinta cu aparatele si echipamentele Mediskin, alaturi de protocoalele de tratament pe care le puteti realiza prin intermediul lor si beneficiile acestora.

Tratamente de Estetica Medicala

Carbon Peel

Cunoscut si sub numele de Spectra Peel sau Hollywood Laser Peel, acesta este unul dintre cele mai cunoscute si revolutionare tratamente pe baza de laser Nd:YAG, pentru tratamente de rejuvenare faciala.

Ce tratam cu Carbon Peel?

Se adreseaza unui numar mare de probleme ale pielii precum: liniile fine, ciactricile acneice, petele pigmentare, pielea laxa si lipsita de uniformitate sau stralucire. Nu necesita timp de recuperare si ofera rezultate pe termen lung.

EPILARE DEFINITIVA

Mediskin va ofera o gama larga de tratamente pentru epilare definitiva, pe baza de IPL sau laser (Alexandrite, Dioda si Nd:YAG). Tehnologiile aparatelor din portofoliul nostru sunt adaptate tuturor fototipurilor de piele, fiind sigure si foarte eficiente.

INDEPARTARE TATUAJE

Aparatele din portofoliul Mediskin folosesc tehnologia laser Nd:YAG, una dintre cele mai performante si sigure tehnologii pentru indepartarea definitiva a tuturor tipurilor de tatuaje, indiferent de culoarea si complexitatea acestora.

LEZIUNI PIGMENTARE

Mediskin va ofera aparate profesionale care actioneaza prin tehnologia laser (IPL, laser thulium, Alexandrite, Nd:YAG sau ER:YAG), sigure, non sau minim-invazive, extrem de eficiente pentru tratarea leziunilor pigmentare indiferent de complexitatea acestora sau de tipul pielii pacinetului.

LEZIUNI VASCULARE

Cele mai eficiente tehnologii pentru tratarea leziunilor vasculare sunt cele pe baza de laser. Medisikin va ofera aparatura medical-estetica care actioneaza prin laser IPL, CO2, Alexandrite sau Nd:YAG, care permit rezultate vizibile inca de la prima sedinta, indiferent de complexitatea protocolului de tratament.

REDUCERE RIDURI

Rapide, extrem de confortabile pentru pacient si foarte sigure – aparatele de reducerea a ridurilor din portofoliul Mediskin sunt foarte populare in randul clinicilor la nivel international. Acestea actioneaza pe baza de radiofrecventa, laser IPL sau lasere CO2, Nd:YAG si ER:YAG.

REJUVENARE FACIALA

Mediskin va ofera o varietate de aparatura si tehnologii pentru tratamente complete de rejuvenare faciala. Puteti alege aparatura medical-estetica pe baza de radiofrecventa, RFAL, laser IPL, Thulium, lasere Nd:YAG, ER:YAG,  Alexandrite sau CO2 – fiecare dintre aceste tehnologii fiind extrem de versatila si eficienta inca de la prima sedinta.

REJUVENARE VAGINALA

Aparatele din portofoliul Mediskin actioneaza pe baza de tehnologii non-chirurgicale (radiofrecventa si laser ER:YAG), care permit un protocol de tratament sigur si eficient, cu un confort ridicat si timp de recuperare scurt pentru pacientele dumneavoastra.

REMODELARE CORPORALA

Remodelarea corporala este un tratament de estetica medicala des intalnit in randul pacientilor, la nivel mondial, iar Mediskin va ofera o gama larga de echipamente, bazate pe tehnologii eficiente non-invazive, pentru efectuarea unor astfel de tratamente. Majoritatea au la baza radiofrecventa, dar si tehnologia inovatoare RFAL (Lipoplastie Asistata cu Radiofrecventa).

TONUS SI FERMITATE

Aparatura medical-estetica din portofoliul Mediskin dedicata redobandirii tonusului si fermitatii pielii actioneaza pe baza unor tehnologii revolutionare non sau minim-invazive precum radiofrecventa, RFAL, IPL, Laser Thulium sau Nd:YAG, care ofera rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

TRATAMENTUL MELASMEI

Mediskin dispune de o gama larga de aparatura si tehnologii non sau minim-invazive (radiofrecventa, lasere IPL, Nd:YAG sau CO2), cunoscute si validate la nivel mondial, pentru eficienta acestora in tratarea diferitelor forme de melasma.

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania