• aparatura hollywood laser peel

Carbon Peel – Cea Mai Noua Procedura de Rejuvenare Faciala

Tratamentul Carbon Peel, cunoscut de asemenea si sub numele de Spectra Peel sau Hollywwod Laser Peel, este o abordare revolutionara a rejuvenarii faciale cu ajutorul laserului de tip Nd:YAG. Tratamentul Carbon Peel reimprospateaza pielea si ii imbunatateste textura, oferind un aspect mai tanar imediat dupa finalizarea procedurii.

Ce face Carbon Peel pentru Clientii Dumneavoastra?

Doar Spectra XT poate efectua Hollywood Laser Peel, o procedura fara timp de recuperare care ajuta la intinerirea aspectului pielii deteriorate si/sau imbatranite. Aceasta procedura delicata este sigura pe majoritatea tipurilor de piele si este o modalitate excelenta de a obtine o reimprospatare rapida a pielii, fara timpul de recuperare asociat altor proceduri laser. Hollywood Laser Peel imbunatateste tonusul pielii, reducand aspectul petelor pigmentare, liniile fine si cicatricile acneice.

Astfel, pielea pacientelor si pacientilor dumneavoastra se va simti si va parea mai tanara. Tratamentul poate fi efectuat o singura data, dar functioneaza cel mai bine atunci cand se efectueaza multe tratamente pe o perioada mai lunga de timp.

Carbon Peel: Solutia Perfecta pentru Tratamente Faciale de Exceptie

Carbon peel este cea mai buna solutie pentru a aduce locatia dumneavoasta in avangarda tratamentelor de rejuvenare faciala la nivel regional. Unicitatea tratamentul Carbon Peel si avantajele sale remarcabile fata de alte tratamente va vor garanta acest lucru:

  • Reduce si elimina petele pigmentare, liniile fine si cicatricile acneice;
  • Ofera un aspect tanar si luminous al fetei, imediat dupa tratament;
  • Uniformizeaza aspectul pielii;
  • Rezultatele persista pe termen lung;
  • Tratamentul nu are timp de recuperare;
  • Pacientele pot reveni la activitatea normala imediat dupa tratament;
  • Norme de siguranta Europene, Marca CE;
  • Procedura relaxanta, fara durere;
  • Nu necesita aplicarea de produse post-tratament;
pasii de tratament carbon peel

Cum Functioneaza Carbon Peel

Spectra Peel consta aplicarea energiei laser specializate pentru reducerea pigmentarii vizibile a pielii, imbunatatirea tonusului pielii si rejuvenarea tenului. Spectra Hollywood Laser Peel reduce iregularitatile texturale, dar si al liniilor fine.

Energia laser functioneaza in doua moduri, in primul rand tintește delicat melanina (pigmentarea) din celule, distrugand-o pentru a putea apoi fi eliminata natural de corp, si, incalzeste adanc dermul, determinand pielea sa se contracte si sa stimuleze productia de colagen. Datorita naturii delicate a tratamentului, sunt necesare mai multe treceri pentru a obtine rezultatul dorit.

Pasii Tratamentului Carbon Peel

1: MODUL SPECTRA – Puls de 300 µs, 7-8 mm Ø, 1 trecere, suprapunere minima

Mai intai, se aplica lotiunea speciale Carbon timp de 15 minute pe zona de tratament. Apoi, este folosit modul Spectra de 300 microsecunde pentru a încalzi ușor pielea, intr-o singura trecere.  Aceasta etapa are un efect asupra stratum corneum, iar caldura patrunde adanc in piele. Efectul termin stimuleaza regenerarea naturala a tesuturilor si productia de colagen si elastina, esentiale pentru un aspect intinerit al tenului.

2: SOFT PEEL – Mod Q-Switched, 7-8mm Ø,  3-4 treceri, suprapunere de 30%

In a doua etapa a tratamentului Carbon Peel, laser-ul este setat pe modul Q-switched la 5ns, efectuandu-se 3-4 treceri. In aceasta etapa, energia ridiciata emisa de laser este absorbita de particulele de carbon, acestea augmentand efectul energetic al laserului.

APARATURA

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania