• Aparatura de rejuvenare faciala pentru clinici estetice

Aparatura de Rejuvenare Faciala

Solutia ideala pentru Clinici Estetice specializate in tratamente faciale

Odata cu trecerea anilor atat femeile, cat si barbatii incep sa se confrunte cu diferite afectiuni ale pielii. Este vorba, in primul rand, de laxitatea pielii si aparitia liniilor fine, a ridurilor permanente sau de expresie, odata cu diminuarea productiei de colagen si elastina. La acestea se adauga probleme tintite precum leziuni pigmentare, acnee, cicatrici – accentuate de diferiti factori interni si externi. Astazi, insa, atat medicii specialisti, cat si pacientii se pot bucura de tehnologii avansate de rejuvenare faciala – care sa reduca semnificativ sau chiar sa elimine total aceste probleme inevitabile. Iar aparatele din portofoliul Mediskin ofera o gama larga de tehnologii performante, versatile si eficiente – care sa va permita recuperarea investitiei in timp record, oferirea unui set de servicii premium si, bineinteles, sa va asigure un feedback pozitiv din partea pacientilor dumneavoastra, intotdeauna.

Ce este rejuvenarea faciala si cand este aceasta necesara?

Imbatranirea cutanata este inevitabila. Aceasta este dictata de o serie de factori, de la cei interni (din punct de vedere genetic sau diminuarea productiei de colagen si elastina – substantele direct responsabile de elasticitatea si aspectul ferm al pielii, in special dupa varsta de 20 de ani) la aceia externi (alimentatie, odihna, expunerea la soare, consumul de alcool sau de tutun, stress-ul, poluarea). Ca un rezultat incep sa apara, in mod natural, liniile fine si ridurile. Acestea sunt completate, in cele mai multe cazuri, de problemele tintite ale tenului precum: acneea severa si urmele sale, leziunile pigmentare (in general hiperpigmentatia sau roseata), un ten deshidratat, pungile de sub ochi, pleoape cazute etc.

Tratamentele de rejuvenare faciala reprezinta solutia ideala pentru tratarea tuturor acestor probleme ale pielii. Rolul lor este de a imbunatati aspectul pielii sau de a-l reface, prin folosirea unor tehnologii non-invazive sau minim-invazive, in functie de rezultatele propuse si de specificul fiecarui pacient. Spre deosebire de procedurile chirurgicale, utilizate pentru a reda structura si simetria fetei, tratamentele de rejuvenare faciala sunt folosite pentru a contribui la aspectul uniform al pielii, la elasticitatea sa, din interior catre exterior, actionand atat la suprafata, cat si, mai ales, in dermul profund.

Ce probleme ale tenului puteti trata prin intermediul procedurilor de rejuvenare faciala?

Aparatele din portofoliul Mediskin folosesc tehnologii avansate si eficiente, non sau minim-invazive, pentru tratarea unei game largi de probleme ale tenului. In plus, fiecare dintre acestea permite un procol de tratament confortabil pentru pacient si asigura, in functie de complexitatea problemei, rezultate inca de la prima sedinta.

Tratament Rejuvenare Faciala
Tratament Rejuvenare Faciala cu Lutronic Infini

In general, tratamentele de rejuvenare faciala sunt recomandate in urmatoarele situatii:

 • Linii fine;
 • Riduri de expresie, dinamice sau riduri profunde;
 • Leziuni pigmentare: hiperpigmentatie, lentigouri (petele de batranete), melasme (petele aparute in special in timpul sarcinii), petele cauzate de expunerea indelungata la soare;
 • Acneea si urmele sale, la nivelul pielii;
 • Ten foarte deshidratat.

Ce tehnologii pentru rejuvenare faciala va ofera Mediskin?

Aparatele din portofoliul Mediskin, alaturi de tehnologiile care stau la baza lor, sunt consacrate si validate la nivel mondial. Fiind versatile si de inalta calitate si permitand, in acelasi timp, un confort ridicat in timpul tratamentelor, acestea isi dovedesc eficienta inca de la prima sedinta. Indiferent de alegere, veti fi siguri de oferirea unor servicii premium si de recuperarea investitiei dumneavoastra, in cel mai scurt timp. Iata care sunt optiunile:

 • Votiva by Inmode: platforma multifunctionala sigura, non-invaziva, cu eficienta dovedita inca de la prima sedinta, ce ofera optiuni de tratament pe baza de radiofrecventa.
 • Optimas by Inmode: actionand pe baza de laser IPL (lumina intens pulsata), acest aparat este optimizat pentru a realiza o varietate de tratamente (de la rejuvenarea fetei si gatului, pana la leziuni pigmentare si vasculare, cicatrici acneice, epilare definitiva sau discromie), in cat mai putine sedinte.
 • EmbraceRF by Inmode: non-invaziv si cu rezultate rapide, acesta foloseste radiofrecventa, ca tehnologie principala, impreuna cu microneedling, pentru tratarea laxitatii pielii si remodelarea tesuturilor sub-dermale din zona fetei si a gatului.
 • Bodytite by Inmode: prin folosirea tehnologiei RFAL (Lipoplastie Asistata cu Radiofrecventa), acest tip de tratament minim-invaziv remodeleaza si strange tesutul, fara durere si cu un timp redus de recuperare.
 • Infini by Lutronic: acesta actioneaza pe baza de radiofrecventa fractionata de mare intensitate, oferind tratamente minim-invazive de rejuvenare faciala, cu rezultate maxime in imbunatatirea texturii pielii si reducerea laxitatii.
 • LaseMD by Lutronic: prin combinarea tehnologiei cu laser thulium cu un set de cosmeceutice cu ingrediente active (CDS – Cosmeceutical Delivery System) livrate in dermul profund, acesta ofera un tratament minim-invaziv, cu timp de recuperare scurt, benefic pentru tratarea problemelor pielii precum pigmentare excesiva, iregularitati texturale, riduri, roseata, ten lipsit de luminozitate si regenerarea pielii.
 • Spectra XT by Lutronic: multiplatforma ultra performanta datorita lungimilor de unda unice ale laserului Nd:YAG permite realizarea unei game largi de tratamente medical-estetice, de la rejuvenare faciala completa, la leziuni pigmentare, acnee, eritem, melasma, Onicomiocoza etc.
 • Picoplus by Lutronic: avand la baza laserul Nd:YAG, aparatul permite realizarea tratamentelor de complexitate ridicata. Oferind o tehnologie combinata – picosecunda si nanosecunda – cu eficienta a 4 lungimi de unda, acesta permite tratamente de rejuvenare faciala completa, tratarea melasmei, lentigoului, keratozei seboreice, abnomului, a nevus of ota, eritem post-inflamatoriu, rozacee, impreuna cu indepartarea eficienta a tatuajelor, indiferent de culoarea acestora.
 • eCO2 by Lutronic: prin utilizarea laserului CO2 si a tehnologiei patentate Controlled Chaos (CCT), acest aparat permite protocoale de tratament foarte eficiente, disconfort post-operator minim si timp de vindecare mai scurt.
 • Clarity by Lutronic: prin laserul dual Nd:YAG si Alexandrite, acest echipament versatil si multifunctional permite tratarea selectiva a unei game diverse de afectiuni cum ar fi rejuvenarea tenului si leziunile pigmentare, alaturi de leziuni vasculare si epilare definitiva.
 • Action II by Lutronic: aparat laser ER:YAG care, alaturi de tehnologia Shining Peel ofera o rejuvenare delicata, ce reda un aspect uniform al pielii, stralucire naturala si elasticitate.

Indiferent de tehnologia aleasa, non-invaziva sau minim-invaziva, aceste aparate nu au efecte secundare si necesita un timp foarte scurt de recuperare. Este foarte important ca, inainte de inceperea fiecarui tratament, pacientul sa beneficieze de un consult din partea unui medic specialist, care sa realizeze o anamneza completa – prin care sa determine posibile riscuri sau contradictii, alaturi de un protocol de tratament personalizat, pentru a obtine rezultatele dorite.

Rezultate Rejuvenare Faciala cu Aparatura Mediskin

APARATURA

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania