• Aparatura laser pentru tratarea laxitatii si incontinentei urinare

Rejuvenare Vaginala Laser

Oferiti tratamente non-chiurgicale inovatoare, eficiente si sigure in clinica dumneavoastra

Odata cu trecerea timpului, femeile incep sa se confrunte cu o serie de schimbari la nivelul zonei genitale, schimbari ce se reflecta atat in sanatatea lor, cat si in confortul intim si in calitatea vietii sexuale. Astfel de modificari apar cel mai des in timpul unei sarcini, dupa o nastere sau la menopauza, dar sunt si alti factori interni sau externi care pot afecta calitatea si aspectul intren si/sau extern al zonei intime. Vestea buna este ca, astazi, tehnologiile din industria medical-estetica permit efectuarea unor tratamente de rejuvenare vaginala rapide, non-chirugicale, si cu rezultate excelente, motiv pentru care din ce in ce mai multe paciente solicita astfel de interventii.

Ce este rejuvenarea vaginala?

Rejuvenarea vaginala este un tratament ce poate fi realizat atat chirurgical, cat si non-chirurgical (cu rezultate excelente si cu un confort sporit – datorita tehnologiilor non-invazive de ultima generatie), recomandat persoanelor de sex feminin care isi doresc reducerea efectelor imbatranirii din zona intima sau chiar reconturarea acesteia dupa nastere, castigarea sau scaderea brusca in greutate. Tratamentele de rejuvenare vaginala includ o gama larga de proceduri precum: revitalizarea tesuturilor vaginale sau vulvare, labioplastia, himenoplastia sau recalibrarea vaginala.

Care sunt factorii care pot duce catre recomandarea unui tratament de rejuvenare vaginala?

Cele mai frecvente probleme cu care se confrunta persoanele de sex feminin, pentru care se recomanda astfel de tratamente sunt:

 1. Laxitatea vaginala:
  • este intalnita cel mai adesea dupa o nastere naturala (pe cale vaginala) – moment in care fibrele tesutului conjunctiv sunt supuse unui proces extrem de intindere si nu mai revin la forma initiala, in special daca femeia naste la o varsta mai inaintata.
ce este rejuvenarea vaginala
Cum Functioneaza Rejuvenarea Vaginala
  • de cele mai multe ori, nasterii naturale i adauga traumatisme precum rupturile – care detaseaza fibrele tesutului conjunctiv si cresc nivelul de laxitate.
  • odata cu inaintarea in varsta, in special dupa varsta de 20 de ani, procentul de colagen si elastina incepe sa scada treptat – ceea ce se reflecta inclusiv la nivelul fermitatii pielii in zona intima.
  • numarul de hormoni estrogeni, care scad in momentul in care pacienta intra la menopauza (in mod natural sau indus) se manfiesta printr-un aspect uscat, lasat, mai putin robust al pielii si al mucoaselor.
 1. Incontinenta urinara: relaxarea musculaturii sau lipsa de estrogeni duce la scurgerea involuntara de urina. Fie ca o consecinta a unei sarcini, nasteri sau odata cu inaintarea in varsta aceasta produce, pe termen lung, probleme majore de igiena personala, afecteaza viata sexuala si chiar calitatea generala a vietii. De cele mai multe ori, medicul recomanda pacientului modificari ale stilului de viata si alimentar precum eliminarea cafelei, alcoolului si tutunului, reducerea aportului de lichide, scaderea in greutatate sau exercitii fizice specifice (cele Kegel), tratamente cu estrogeni sau, in cazul in care cele de mai sus nu sunt suficiente, tratamente cu radiofrecventa sau laser efectuate prin intermediul unor aparate medical-estetice dedicate, de catre personal specializat.
 2. Uscaciunea vaginala: cunoscuta, in termeni medicali, sub denumirea de vaginita atrofica, aceasta este cauzata de scaderea nivelului de hormoni estrogeni si se manifesta printr-o inflamatie a vaginului. Cel mai des intalnite simptome sunt uscaciunea, iritatia si mancarimea vaginala si/sau vulvara, lipsa de lubrifiere in timpul actului sexual, la care se alatura, uneori, zgarieturi sau sangerari – toate acestea avand un impact direct si major asupra calitatii vietii pacientei.

Ce probleme intime puteti trata prin intermediul tratamentelor de rejuvenare vaginala?

Cele mai eficiente tratamente de rejuvenare vaginala, populare in randul clinicilor la nivel mondial, sunt acelea care au la baza tehnologii precum radiofrecventa sau laser. Tehnologia performanta care sta la baza lor permite efectuarea unui protocol de tratament non-invaziv, sigur, confortabil pentru pacienta, care asigura curatarea si reintinerirea zonei intime, alaturi de tonifierea intregii zone vulvare/vaginale.

Care sunt, mai exact, problemele care pot fi tratate:

 • Laxitatea zonei intime prin:
  • stimularea neocolagenezei si elastinei, elemente esentiale pentru fermitatea pielii;
  • imbunatatirea vascularizatiei locale;
  • crearea unei mucoase vaginale mai groase;
  • reglarea secretiei la nivelul vaginului;
  • cresterea fermitatatii si tonifierea canalului vaginal si a pernieului;
 • Incontinenta urinara, permitand astfel cresterea calitatii vietii de zi cu zi a pacientei;
 • Durerea in timpul actului sexual;
 • Imbunatatirea aspectului si culorii pielii la nivel local, cu efect direct asupra ca nivelului de incredere si vietii sexuale a pacientei.

Ce tehnologii pentru rejuvenare vaginala va ofera Mediskin?

Aparatele din portofoliul Mediskin au la baza tehnologii non-invazive, consacrate la nivel mondial, care permit efectuarea unei game largi de protocoale de tratament. Fiecare aparat are un nivel de versatilitate ridicat, fiind usor de folosit de catre personalul specializat al clinicii dumneavoastra. In plus, calitatea premium, siguranta si confortul oferit in timpul tratamentelor vor asigura servicii superioare, feedback pozitiv din partea pacientilor si, implicit, recuperarea investitiei in timp record. Iata care sunt aparatele medicale dedicate tratamentelor de rejuvenare vaginala:

Imbunatateste-ti calitatea vietii cu rejuvenarea vaginala Action II
 • Votiva by Inmode: platforma multifunctionala pe baza de radiofrecventa, foarte populara in randul clinicilor de ginecologie si estetica datorita sigurantei si eficientei protocoalelor de tratament oferite. Aceasta permite tratarea non-invaziva a disfunctiilor de natura sexuala si rejuvenare vaginala, alaturi de efectuarea unor tratamente de remodelare a tesuturilor.
 • Action II by Lutronic: aparat laser ER:YAG, extrem de performant, pentru clinici de ginecologie si dermatologie. Tehnologia fractionata specializata, alaturi de tehnologia Shining Peel ofera un protocol de tratament delicat, non-invaziv si non-chirugical, pentru reepitalizarea rapida a mucoasei vaginale, reducerea laxitatii canalului vaginal, insanatosirea zonei intime si imbunatatirea aspectului sau.

Ingrijirea pre- si – post tratamente de rejuvenare vaginala

Inainte de inceperea oricarui astfel de tratament se recomanda efectuarea unui control ginecologic detaliat (examen Papanicolau, examen de secretie vaginala, ecografie – dupa caz si o discutie complexa alaturi de medicul specialist), atat pentru determinarea unui protocol de tratament personalizat cat si, mai ales, pentru eliminarea oricarei complicatii.

Protocolul de tratament permite un confort ridicat al pacientei si timp de recuperare foarte scurt, post-procedura. Se recomanda profilaxie antiherpetica si antimicotica, pentru protejarea zonei intime imediat dupa procedura, alaturi de igiena intima obisnuita. Pentru a facilita vindecarea naturala a tesutului, este indicata evitarea contactului sexual 5-7 zile dupa tratament.

De cate sedinte este nevoie?

Atat tipul de tratament, cat si numarul de sedinte sunt determinate impreuna cu medicul ginecolog, in functie de complexitatea problemei. In general, este nevoie de 3 sedinte, efectuate la un interval de 4-6 saptamani. Eficienta tehnologiilor folosite permite rezultate vizibile inca de la prima sedinta, insa rezultatul final apare la aproximativ 6 luni post-tratament, cand tesutul la nivel local se va regenera complet. In special in cazul pacientelor cu varsta mai mare de 40 de ani sau a celor care se bucura de un numar mai mare de nasteri se recomanda, de asemenea, efectuarea unor sedinte de intretinere, la unul sau doi ani distanta.

Ce efecte secundare au tratamentele de rejuvenare vaginala?

Aparatele din portofoliul Mediskin dedicate tratamentelor de rejuvenare vaginala, indiferent de tehnologia folosita (radiofrecventa sau laser) permit efectuarea unor proceduri non-invazive, sigure, care nu au, asadar, efecte secundare. Anterior inceperii oricarei astfel de proceduri se recomanda un consult ginecologic detaliat, pentru determinarea protocolului de tratament ideal si eliminarea oricarei complicatii.

APARATURA

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania