• aparatura pentru remodelare corporala

Aparatura de Remodelare Corporala

Cele mai bune si sigure tehnologii pentru tratamente corporale in clinica

Mediskin Romania va ofera o gama completa de aparatura de remodelare corporala, dedicata  clinicilor estetice dar si celor specializate in tratamente corporale.

Uneori un stil alimentar sanatos, dietele si sportul nu sunt suficiente pentru eliminarea grasimii care este localizata in anumite zone ale corpului si, implicit, pentru obtinerea formelor dorite. Astazi, avansul tehnologic permite efectuarea unor tratamente de remodelare corporala inclusiv pe zone mai putin accesibile precum gusa sau gambe, prin proceduri non sau minim-invazive, motiv pentru care din ce in ce mai multe persoane solicita astfel de servicii.

Aparatele din portofoliul Mediskin actioneaza pe baza de radiofrecventa sau RFAL, cunoscute la nivel mondial drept cele mai eficiente tehnologii pentru remodelarea tesuturilor. Acestea permit rezultate rapide, vizibile inca de la prima sedinta, oferindu-va oportunitatea de a le acorda clientilor clinicii dumneavoastra servicii premium, dar si de a va recupera investitia in timp record.

Ce este remodelarea corporala si cand este aceasta necesara?

Remodelarea corporala implica conturarea/sculptarea uneia sau a mai multor zone ale corpului prin eliminarea tesutului adipos in exces (grasimea) si, in functie de zona, a celulitei, alaturi de tonifierea muschilor si redobandirea fermitatii pielii. Acest procedeu incepe printr-un stil de viata sanatos (alimentatie corecta, somn odihnitor, sport, introducerea unor suplimente nutritive dedicate), iar cand cele enumerate anterior nu sunt suficiente, se apleaza la tratamente corporale efectuate de catre personal specializat, adaptate in functie de nevoile pacientului.

Remodelare Corporala pe diverse zone

Care sunt factorii care pot duce catre recomandarea unui tratament de remodelare corporala?

Tratamentele de remodelare corporala reprezinta o solicitare din ce in ce mai des intalnita la nivelul clinicilor medical-estetice, acestea abordand unele dintre cele mai des intalnite probleme la nivelul corpului: tesutul adipos in exces, celulita si laxitatea pielii. Astfel de probleme ale pielii apar, de cele mai multe ori, in urmatoarele cazuri:

 • odata cu trecerea timpului, in special dupa varsta de 20 de ani, cand nivelul de colagen si elastina (elementele responsabile pentru elasticitatea pielii) incepe sa scada;
 • in cazul unui stil de viata dezordonat, bazat pe o alimentatie nesanatoasa, pe lipsa sportului si a odihnei;
 • cand apar probleme hormonale ce au consecinte directe asupra aspectului corpului;
 • atunci cand pacientul a luat brusc in greutate;
 • ca urmare a unei diete stricte si a pierderii unui numar mare de kilograme;
 • ca urmare a unei sarcini;
 • dupa o interventie chirurgicala, in cazul in care pacientul se confrunta cu piele in exces.

Este foarte important de mentionat ca astfel de proceduri au cele mai bune rezultate daca pacientii dumneavoastra isi construiesc si isi mentin un stil de viata sanatos, bazat pe alimentatie echilibrata si sport.

Pe ce zone se poate efectua remodelarea corporala?

Aparatele din portofoliul Mediskin au la baza tehnologii revolutionare, non-invazive, care ofera protocoale eficiente de tratament pentru:

 • eliminarea tesutului adipos in exces;
 • scaderea in greutate;
 • tonifierea muschilor si a pielii;
 • eliminarea aspectului de coaja de portocala;
 • eliminarea celulitei;
 • scaderea in circumferinta pe zona/zonele de tratament aleasa/alese;
 • eliminarea laxitatii pielii, prin contractarea acesteia, ca urmare a incalzirii dermului profund (prin radiofrecventa);
 • imbunatatirea circulatiei sanguine.

Care sunt cele mai eficiente tehnologii pentru remodelare corporala?

Exista numeroase proceduri care stau la baza tratamentelor de remodelare corporala. Printre acestea se enumera electrostimularea, masajele cu sau fara vacuuum, impachetarile cu substante active anticelulitice, mezoterapia lipolitica, limfodrenajul, criolipoliza, radiofecventa si RFAL (Lipoplastie Asistata cu Radiofrecventa).

Dintre toate acestea, doua tehnologii sunt certificate FDA (Food and Drug Administration) fiind, de asemenea, recunoscute si drept unele dintre cele mai eficiente si cu rezultate pe termen lung proceduri: criolipoliza si radiofrecventa (combinata cu vacuum si lumina infrarosie).

Aparatele din portofoliul Mediskin dedicate tratamentelor de remodelare corporala actioneaza, in mare majoritate, pe baza de radiofrecventa. Totodata, avansul tehnologic si numeroasele studii in domeniu au permis lansarea unui nou tip de tehnologie – RFAL (RadioFrequency Assisted Liposucction) – cel mai modern si eficient sistem de lipoplastie asistata cu radiofrecventa, non-invaziv, extrem de versatil si cu rezultate excelente, indiferent de zona de tratament aleasa.

Aparatura cu Radiofrecventa pentru clinici de slabire si remodelare corporala
Tratament cu Radiofrecventa pentru inducerea apoptozei

Ce tehnologii pentru remodelare corporala va ofera Mediskin?

Toate aparatele din potofoliul Mediskin sunt realizate de catre producatori cunoscuti si validati la nivel mondial. Tehnologiile care stau la baza lor sunt rezultatul a numeroase cercetari si ani de studiu, oferind clinicii si pacientilor dumneavoastra promisiunea unor servicii premium, cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta, rapide si cu efecte pe termen lung. De asemenea, fiecare tip de aparat este special conceput pentru a putea fi adaptat unui tratament personalizat, in functie de specificul pacientilor dumneavoatra si, bineinteles, in functie de rezultatele pe care si le-au propus.

Iata care sunt variantele:

 • Votiva by Inmode: platforma multifunctionala care actioneaza pe baza de radiofrecventa, in mod non-invaziv. Forma V permite un tratament confortabil care asigura incalzirea uniforma si volumetrica a tesuturilor si, implicit, remodelarea acestora, iar Morpheus8, dispozitiv de remodelare adipoasa subdermica, permite remodelarea fractionata si conturarea fetei si a corpului.
 • EmbraceRF by Inmode: ofera solutii de tratament unice datorita combinatiei de tehnologii puternice de tipul radiofrecventa si RFAL (RadioFrequency Assisted Liposucction, respectiv Lipoplastie Asistata cu Radiofrecventa), care trateaza eficient pielea si tesuturile sub-dermale prin tehnici minim sau non-invazive.
 • Contoura by Inmode: faciliteaza realizarea tratamentelor de remodelare corporala, diminuare celulita si tonifiere – fara timp de recuperare, folosind radiofrecventa ca tehnologie fundamentala. Cu ajutorul aplicatorilor sai speciali, puteti oferi pacientilor dumneavoatra tratamente personalizate in functie de tipologia problemelor acestora si de rezultatele pe care si le-au propus.
 • BodyTite by Inmode: ofera proceduri minim-invazive prin intermediul tehnologiei RFAL (Lipoplastie Asistata cu Radiofrecventa), care isi dovedesc eficienta prin reducerea tesutului adipos localizat, eliminand, in acelasi timp, efectul de piele lasata.
 • enCurve by Lutronic: aparat medical-estetic de radiofrecventa, acesta ofera o modalitate non-invaziva, facila si confortabila – de slabire localizata si remodelare corporala, in timp record.

La fel de important este ca, inainte de inceperea oricarui tip de procedura, sa oferiti pacientilor dumneavoastra un consult complet, astfel incat sa determinati impreuna tipul problemei, rezultatele dorite si protocolul de tratament cel mai potrivit.

De cate sedinte de remodelare corporala au pacientii nevoie?

Inainte de inceperea unor astfel de proceduri este necesar consultul unui medic specialist, care sa determine complexitatea problemei si protocolul de tratament ideal, pentru obtinerea rezultatelor dorite. In general, astfel de tratamente sunt realizate de-alungul mai multor sedinte (aproximativ 6), repetate la un interval de timp prestabilit (la aproximativ 2 saptamani). Rezultatele incep sa apara inca de la prima sedinta, iar pentru a fi maximizate, este necesar sa recomandati pacientilor dumneavoastra combinarea tratamentului cu un stil alimentar sanatos si cu exercitii fizice.

Au tratamentele de remodelare corporala efecte secundare?

Tratamentele pe baza de radiofrecventa sunt aprobate FDA, iar aparatele din portofoliul Mediskin ofera proceduri non-invazive, extrem de eficiente. Nu au, asadar, efecte secundare, insa, in functie de sensibilitatea pacientului, pot aparea o durere minima pe zona de tratament aleasa sau edeme si echimoze (ca o reactie naturala), care vor disparea in maximum 7-14 zile post-procedura.

Exista contradictii pentru remodelarea corporala?

Tratamentele de remodelare corporala pot fi urmate atat de femei, cat si de barbati, indiferent de varsta. Desi foarte sigure, non-invazive si fara efecte secundare, sunt totusi anumite situatii in care trebuie evitate:

 • in timpul sarcinii sau imediat dupa nastere si in perioada alaptarii;
 • la pacientii care prezinta leziuni suspecte de pre-malignitate sau malignitate, ce urmeaza a fi tratate;
 • la pacientii care au instalat un stimulator cardiac.

Pentru eliminarea oricarui risc sau a oricarei posibile complicatii­, este foarte important ca orice procedura de remodelare corporala sa fie precedata de un consult specializat, care sa determine tipologia problemei, alaturi de un protocol de tratament personalizat.

APARATURA de REMODELARE CORPORALA

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania