• KeraLase este cel mai complex protocol pentru sanatatea scalpului si cresterea parului

KERALASE – CEL MAI COMPLEX PROTOCOL PENTRU TRATAREA CADERII PARULUI

Ce este KeraLase?

KeraLase este cel mai complex protocol pentru sanatatea scalpului si cresterea parului disponibil pe piata din Romania.

Formula KeraFactorMD reprezinta un complex de polipeptide, factori de crestere si proteine, invelite in propriul sistem nanolipozomic. Acest tratament ajuta la stimularea foliculilor de par aflati in faza anagena, imbunatateste circulatia la nivelul scalpului, iar cu ajutorul nutrientilor, duce la cresterea unui fir de par mai gros si sanatos.

Formula patentata KeraFactoMD combina un set de polipeptide biologice (bio-identice) pentru revitalizarea scalpului, furnizand factori de crestere la nivelul scalpului.

Compania Lutronic are in portofoliul sau doua echipamente de ultima generatie care ajuta la pregatirea scalpului pentru o absorbtie mai buna a serului KeraFactorMD, prin crearea unor micro-canale la nivelul pielii. Aceste micro-canale sunt realizate cu ajutorul laserului Thulium (1927 nm) de pe platforma LaseMD sau LaseMD Ultra. Astfel, se realizeaza o absorbtie imbunatatita de 5 pana la 7 ori mai mare a serului KeraFactorMD. Tratamentul dureaza aproximativ 10-15 minute, cu un minim de disconfort si cu un timp foarte redus de recuperare pentru pacient.

Absorbtia serului KeraFactorMD permite foliculilor de par sa primeasca compusi care initiaza regenerarea si revitalizarea scalpului, producand astfel noi fire de par mai groase si mai sanatoase.

KeraLase este tratamentul pentru imbunatatirea calitatii parului si revitalizarea scalpului.

KeraFactorMD contine:

  • Follistatin, FST, o proteina ce creeaza asocieri in ciclul de viata al parului, realizand faza anagena a parului. Pacientii vor vedea rezultate rapide si vor experimenta un ciclu de crestere a parului prelungit. KeraFactor™ este singura companie care are FST intr-o formula topica;
  • Polideoxiribonucleotida, PDRN, stabilizeaza foliculul pilos la nivel celular si intareste scalpul prin imbunatatirea regenerarii celulare;
  • NanoFluorosom, compus natural antiinflamator si anti-androgenic care poate fi activat suplimentar cu laserul Thulium sau cu LLLT (terapie luminoasa de intensitate scazuta). Tehnologia NanoFluorosome reduce inflamatia de la nivelul scalpului. Compusul natural este fluorescent in mod natural, ceea ce inseamna ca poate fi activat suplimentar cu laserul sau sursa de lumina corecta;

Ce pacienti puteti trata cu KeraLase?

Candidatii ideali pentru acest tratament sunt:

  • Pacienti cu Alopecie Androgenetica;
  • Pacienti care se confrunta cu Efluvium telogen, caderea brusca a parului la 3-6 luni dupa un factor de stres: nastere, COVID, interventie chirurgicala, pierdere brusca in greutate, dezechilibre cauzate de glanda tiroida.

Care este protocolul recomandat?

Protocolul recomandat este de 6 sesiuni spatiate la 4-6 saptamani, fiind recomandate apoi sedinte de intretinere o data la 6-9 luni. In functie de conditiile scapului si ale parului, tratamentul poate fi personalizat.

Pentru o ingrijire completa a parului si scapului exista doua produse profesionale post-procedura, patentate KeraFactor: solutie de stimulare a scalpului si sampon + balsam 2 in 1.

Fiecare produs contine cinci factori de crestere, doua proteine si o serie compusi pentru revitalizarea scalpului.

Solutia de stimulare are rolul de a furniza factorii de crestere necesari pentru o sanatate adecvata a scapului si a firului de par. Pacientii vor observa o rezistenta sporita a firului de par prin ingrosarea sa.

Asocierea dintre sampon si balsam intr-un singur recipient are rolul de exflolia usor scalpul indepartand celulele moarte si de a imbunatati circulatia. Totodata se ofera un efect revitalizant, iar parul va avea un aspect mai neted si mai bogat.

Dupa cat timp se vad rezultatele?

Majoritatea pacientilor vor incepe sa observe imbunatatiri la nivelul scalpului si o crestere a densitatii parului dupa aproximativ 3 luni de tratament. Rezultatele finale se pot observa intre 6 si 9 luni, dupa cele 6 sedinte recomandate.

KeraFactor recomanda doua produse pentru acasa, post-procedura: solutie de stimulare a scalpului si sampon si balsam 2 in 1

APARATURA PENTRU TRATAREA CADERII PARULUI

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania