• Laserul KTP are o lungime de unde de 532 nm si este potrivit pentru tartamentele vasculare si pigmentare

Aparatura Laser KTP

Laserul KTP este un tip de laser care utilizeaza un cristal de fosfat de potasiu titanil cu proprietati unice in tratarea unei game largi de specificatii estetice si dermatologice. Lungimea de unda de 532 nm este absorbita in hemoglobina si oxihemoglobina, melanina, dar si in pigmentul rosu din tatuaje.

CE ESTE UN APARAT CU LASER KTP?

Laserul KTP are lungime de unda de 532 nm si utilizeaza un cristal de fosfat de potasiu titanil, ca dispozitiv de dublare a frecventei. Cristalul de KTP este antrenat de un fascicul laser Nd:YAG. Acesta este dirijat prin cristalul KTP si produce un fascicul in spectrul verde vizibil, avand o lungime de unda de 532 nm.

CUM FUNCTIONEAZA UN ECHIPAMENT CU LASER KTP?

Laserul KTP functioneaza pe principiul fototermolizei selective. Lungimea de unda de 532 nm este absorbita in mod tintit de cromofori: hemoglobina si oxihemoglobina, melanina, dar si de pigmentul rosu din tatuaje.

Datorita duratei impulsului de energie laser care este mai scurta decat timpul de relaxare termica, se asigura un impact al energiei termice limitat la structura tinta, ceea ce inseamna ca tesutul inconjurator nu este afectat. Laserele KTP de ultima generatie au integrat un sistem de racire ce ajuta protejarea in mod suplimentar a epidermei, atunci cand laserul actioneaza pe leziuni vasculare.

Atunci cand lumina laserului KTP actioneaza asupra leziunilor, aceasta este absorbita de cromoforii din celulele tinta.

In general, lungimea de unda 532 nm vizeaza melanina, de aceea nu este recomandat ca o piele inchisa la culoare sa fie tratata cu laserul KTP. Laserul KTP cu frecventa dublata cu Nd:YAG ofera un tratament sigur si eficient pentru leziuni cutanate superficiale pacientilor cu tipul de piele Fitzpatrick I-III. De exemplu, laserul KTP tinteste in siguranta pigmentul rosu din vasul de sange fara a afecta pielea sau tesutul inconjurator.

CE SE POATE TRATA CU LASERUL KTP?

Leziuni vasculare: Laserul KTP este ideal pentru tratarea leziunilor vasculare, precum venele de tip panza de paianjan sau petele rosii cauzate de vasele de sange dilatate.

Leziuni pigmentare: Laserul KTP poate fi folosit si pentru tratarea leziunilor pigmentare, precum petele cauzate de expunerea la soare, petele de varsta si melasma.

Rozacee: Rozaceea este o afectiune a pielii caracterizata prin roseata persistenta si vasele de sange dilatate. Laserul KTP poate reduce eficient roseata si imbunatati aspectul pielii.

Eliminarea tatuajelor cu pigment rosu: Cu frecventa dubla KTP, puteti astfel elimina tatuajele ce contin pigment rosu.

Eliminarea rosetii de dupa efectuarea unui tatuaj: Laserul KTP poate fi folosit pentru a corecta aceasta problema si pentru a oferi pielii un aspect uniform dupa realizarea tatuajului.

Poikiloderma lui Civatte: Aceasta afectiune a pielii poate fi tratata cu laserul KTP si ajuta la uniformizarea culorii pielii.

Fotodeteriorarea: Expunerea indelungata la soare poate duce la deteriorarea pielii. Laserul KTP poate ajuta la tratarea fotodeteriorarii, reducand petele cauzate de soare, liniile fine si imbunatatind textura pielii.

ESTE UN LASER KTP POTRIVIT PENTRU CLINICA DUMNEAVOASTRA?

Laserul KTP (Fosfat de Potasiu Titanil) va ofera posibilitatea de a efectua o gama variata de tratamente estetice si dermatologice de inalta complexitate. Laserul KTP este o investitie esentiala pentru clinici de estetica medicala de top. Cu un laser KTP puteti oferi pacientilor dumneavoastra tratamente de calitate superioara, obtinand rezultate remarcabile.

APARATURA LASER KTP – Portofoliu

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania