• InMode Envision - Aparat pentru tratarea zonei oculare si perioculare

INMODE ENVISION – Noul echipament cu Radiofrecventa pentru tratarea zonei oculare si perioculare

ENVISION – NOUL ECHIPAMENT PENTRU TRATAREA ZONEI OCULARE SI PERIOCULARE

Platforma Envision de la InMode reprezinta noul standard in oftalmologie ce revolutioneaza intr-un mod fara precedent procedurile medical-estetice efectuate in zonele sensibile din jurul ochilor. Datorita modului sinergic de functionare, Envision ofera multiple tratamente de mare precizie pentru afectiuni precum: sindromul ochiului uscat, disfunctia glandei Meibomiene, leziunile pigmentare si vasculare si inflamatia pleoapelor. Envision reprezinta o alternativa pentru interventiile chirurgicale, cu precadere in aceasta zona sensibila de tratament.

CUI SE ADRESEAZA PLATFORMA ENVISION DE LA INMODE?

Echipamentul Envision se adreseaza medicilor oftalmologi si optometristilor care doresc sa ofere tratamente sigure in zona sensibila din jurul ochilor, cu accent pe ameliorarea sindromului ochiului uscat si pe rejuvenarea pielii.

Care sunt cauzele aparitiei sindromulului ochiului uscat?

Una dintre principalele cauza ale ochiului uscat este disfunctia glandei Meibomiene, afectiune cu incidenta in crestere la nivel mondial. MGD se manifesta prin cresterea vascozitatii secretiilor produse de glandele Meibomiene. Acesta crestere a vascozitatii este determinata de un nivel crescut de proteine si lipide, lucru confirmat de mai multe studii clinice. Aceleasi studii arata ca pana la 78% dintre pacientii care se prezinta la medicul oftalmolog sufera, de asemenea, si de sindromul ochiului uscat. Potentialul IPL in tratarea sindromului ochiului uscat este atestat si in alte studii, publicate in National Health Library.

Pentru a realiza unui protocol complet de tratament este necesara utilizarea aplicatorilor:

 • Forma I pentru sindromul ochiului uscat si disfunctia glandei Meibomiene
 • Lumecca I pentru imbunatatirea texturii cutanate
Envision de la InMode reprezinta noul standard in oftalmologie
Cu ajutorul aplicatorilor Envision puteti aplica tratamente personalizate pentru cele trei 3 etaje ale fetei: superior, median si inferior

TEHNOLOGII INOVATIVE IN TRATAMENTUL ZONEI PERIOCULARE

Envision nu doar ca ofera solutii terapeutice de ultima ora pentru afectiuni oculare, dar si extinde posibilitatile clinice prin realizarea de tratamente estetice personalizate, aplicabile pe diferite etaje ale fetei – superior, median si inferior.

Envision realizeaza tratamente estetice personalizate, potrivite pentru cele trei etaje ale fetei (superior, median si inferior), oferind atat solutii terapeutice de ultima ora, cat si posibilitatea extinderii tratamentelor din clinica.
Astfel, platforma de la InMode abordeaza trei zone faciale unice prin utilizarea a trei aplicatori speciali. Fiecare aplicator utilizeza o tehnologie distincta: IPL (Lumina Intens Pulsata), RF (Radiofrecventa Bipolara) si microneedling.

 1. IPL (Lumina Intens Pulsata) functioneaza cu lungimi de unda intre 515-1200 nm si 580-1200 nm. Tehnologia IPL este folosita pentru:
  • Tratarea leziunilor pigmentate benigne cum ar fi discromii, hiperpigmentatiile, melasma si pistruii.
  • Abordarea leziunilor vasculare cutanate benigne, inclusiv petele port-wine, telangiectaziile faciale, rozaceea, angioamele, poikiloderma lui Civatte, venele superficiale si malformatiile venoase.
 2. Radiofrecventa utilizeaza unde electromagnetice ce functioneaza pe baza unui curent electric alternativ, in intervalul de frecventa 3-4 MHz. Aceasta tehnologie este folosita in general pentru rejuvenarea faciala si remodelarea corporala, pentru a reda fermitatea si tonusul cutanat.
 3. Microneedling-ul foloseste de asemenea radiofrecventa, insa acesta creaza si canale la nivelul dermului. Aceasta procedura peste folosita pentru a stimula productia de colagen si elastina, substante esentiale ce stau la baza unui tegument cu aspect tanar si laxitate redusa.

INMODE ENVISION – Aplicatori Inovativi pentru Tratamente Personalizabile

Aplicatorul Lumecca I se bazeaza pe tehnologia IPL pentru a livra energia in zona de tratament. Tratamentul se foloseste pentru leziunile cu textura fina precum porii si ridurile, dar poate fi utilizat si pentru leziuni pigmentare si vasculare. In cazul celor din urma, Lumecca I, foloseste tehnologia IPL pentru a tinti vasele de sange vizibile la nivelul epidermei.

Aplicatorul Forma I este special conceput pentru a livra RF in zona sensibila din jurul ochilor. Tratamentul poate fi livrat atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara. Radiofrecventa bipolara utilizeaza 2 electrozi prin care se asigura o procedura nechirurgicala si se stimuleaza neocolageneza in mod complet non-invaziv si nedureros.
Tratamentul Forma I atinge temperatura optima de 43 °C in doar 60 de secunde si poate fi utilizat pe toate fototipurile. Prin miscari usoare si uniforme, caldura furnizata in timpul procedurii inlatura proteinele si lipidele care obtureaza glandele Meibomiene si ingreuneaza functia lor normala.

Aplicatorul Morpheus 8 este conceput pentru a furniza energie RF in tesutul dermic si sub-dermic intr-un mod fractionat. Energia este livrata la nivelul tesutului prin intermediul retelelor bipolare si are ca rezultat incalzirea si coagularea localizata a tesutului.
Morpheus 8 este o tehnologie fractionata versatila pentru tratarea diferitelor zone ale corpului si potrivita pentru toate fototipurile.
Datorita aplicatorului versatil Morpheus8, medicii optometristi pot livra tratamente pacientilor de rejuvenare perioculara, cu un profil maxim de siguranta.

Envision de la InMode reprezinta o alternativa pentru interventiile chirurgicale clasice si pentru tratamentele medicamentoase

Ce afectiuni puteti trata cu Envision?

 • Sindromul ochiului uscat
 • Disfunctia glandei Meibomian
 • Leziunile pigmentare
 • Leziunile vasculare
 • Inflamatia

Ce vor experimenta pacientii?

 • Timp foarte redus de recuperare
 • Tratamente complete, nechirurgicale si fara administrare de medicamente
 • Rezultate vizibile intr-un timp scurt
 • Rezultate precise

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

“Using RFAL, my patient had no pain and no problem healing. I feel an incredible early result not previously achievable by any means… even with much more extensive surgery.”

„BodyTite has helped us generate a 20% increase in our patient base. If I had to do it all over again I would – it’s been a promising investment.”

ENVISION– FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
1

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

2

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

De ce sa alegeti aparatul InMode Envision?

 • Tratamente Sigure

  Solutii nechirurgicale pentru zona sensibila a ochilor

 • Posibilitati Multiple de Tratament

  Tratamente perioculare si de rejuvenare a tesutului

 • Versatilitate si Eficienta

  Echipament intuitiv si usor de manipulat de medici oftalmologi si optometristi

 • Avantaje pentru Pacienti

  Rezultate precise si de durata

ENVISION- APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Morpheus 8 este o tehnologie fractionata clinic dovedita, conceputa pentru a trata tesuturile. Energia RF este livrata pe mai multe niveluri prin intermediul retelelor bipolare si micro-pinilor, avand ca rezultat incalzirea si coagularea localizata a tesutului. Aplicatorul Morpheus 8 are o serie de capete interschimbabile cu diferite configuratii de micro-pini (Prime 12 micro-pini, Resurfacing 24 micro-pini si Subdermal 24 micro-pini), oferind medicilor oftalmologi si optometristilor solutii multiple de tratament.

PrimeMorpheus 8Resurfacing
Configuratie12 micro-pini
24 micro-pini24 micro-pini
Profilul de penetrare1 mm – 4 mm1 mm – 4 mm0.5 mm
Profilul termic aditional+ 1 mm+ 1 mm + 0.25 mm
ProfunzimeAjustabilAjustabilFix

Aflati mai multe despre aplicatorul Morpheus 8 de la Inmode, contactandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

Aplicatorul Forma I este potrivit pentru tratarea zonei periorbitala si a pleoapelor

Forma I este certificat de Health Canada pentru a trata simptomele bolii ochiului uscat cauzate de disfunctia glandei Meibomiene (MGD). Aplicatorul Forma I este destinat utilizarii in zona periorbitala si pe pleoape (superioara si inferioara), ameliorand inflamatia glandelor Meibomiene si iritatia ochilor.

Forma I este o alternativa sigura si eficienta pentru tratarea afectiunii de ochi uscat fara tratament medicamentos. Aplicatorul de mici dimensiuni este proiectat cu o siguranta fara precedent, cu un control precis al radiofrecventei biporale si cu o monitorizare inteligenta ce ofera medicului oftalmolog sau optometristului feedback continuu in timpul utilizarii. Datorita dimensiunii compacte a aplicatorului temperatura optima de tratament (39°C – 43°C) este atinsa oferind o incalzire profunda, volumetrica si uniforma.

Electrozi2 @ 4 mm x 12 mm
Suprafata de tratament144 mm3
TemperaturaReglabila pana la 43°C
Frecventa1 MHz

Aflati mai multe despre aplicatorul Forma I de la Inmode, contactandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

Aplicatorul Lumecca I este folosit pentru a tratarea leziunilor pigmentare si vasculare cutanate benigne

Lumecca I este aprobat FDA pentru tratamentul leziunilor pigmentare si vasculare cutanate benigne. Aplicatorul Lumecca impreuna cu adaptorul Lumecca I livreaza proceduri precise, directionale si tintite cu ajutorulul tehnologiei IPL cu scopul de a trata efectiuni inflamatorii din zone mici. Energia IPL patrunde in piele si este absorbita selectiv de cromoforii leziunii (melanina sau hemoglobina). Conform studiilor clinice, tehnologia IPL are un efect pozitiv asupra pacientilor care sufera de sindromul de ochi uscati si MGD (disfunctia glandei Meibomien).

Lungimea de unda 580 SR580 – 1200 nm
Adaptor dimensiunea spotului: 515 / 5808 mm
30 mm x 10 mm
Fluenta5 – 30 J/ cm3
Durata pulsului1.5 – 15 msec
Racire15°C – 22°C
Rata de repetitie1 pps

Aflati mai multe despre aplicatorul Lumecca I de la Inmode, contactandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

Envision de la InMode reprezinta noul standard in oftalmologie

Conform celor spuse anterior, platforma Envision reprezinta un nou standard in oftalmologie, revolutionand intr-un mod unic procedurile medicale-estetice aplicate in zonele delicate din jurul ochilor.

Descarcati Brosura Envision
pentru mai multe informatii

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania