• Aparat pentru medici esteticieni si chirurgi plasticieni

InMode Optimas – Aparat Estetic Versatil pentru Tratamente Complete

Aparatul Optimas de la InMode este o platforma estetica extrem de versatila, capabila sa livreze mai multe game de tratamente de estetica medicala, oferind astfel clinicilor de estetica o solutie tehnologica de tip “all in one”.

Daca doriti sa adaugati practicii dumneavoastra o serie de tratamente estetice de nivel medical, Optimas este o alegere excelenta ce va ofera o intreaga suita de tratamente. In acest mod, cu numai un singur echipament, veti putea aborda in mod sigur si eficient specificatii de estetica medicala precum:

  • Rejuvenare Faciala (fata si gat)
  • Leziuni Pigmentare
  • Leziuni Vasculare
  • Cicatrici Acneice
  • Epilare Definitiva
  • Iregularitati texturale
  • Tonus si fermitate
  • Discromie
Aparatul de Estetica Medicala pentru tratamente multiple - Optimas de la Inmode

Un Echipament Estetic cu Aplicatii Multiple

Numarul mare de aplicatii ale aparatului estetic Optimas este dat de compaibilitatea sa cu un numar mare de aplicatori InMode (listati mai jos), permitand astfel efectuarea unei game largi de tratatamente. Optimas este un aparat estetic de tip “full beauty suite”, ce ofera tratamente cu radiofrecventa, lumina intens pulsata (IPL) si laser, acoperind astfel un spectru larg de tratamente.

Aceasta versatilitate a aparatului Optimas este un avantaj major pentru locatiile care isi doresc sa acopere o gama mai larga de proceduri estetice dar nu isi doresc achizitionarea unui portofoliu mare de aparatura. Beneficiile Optimas pentru clinica dumneavoastra sunt urmatoarele:

Beneficiile Aparatului Optimas pentru Clinica Dumneavoastra

  • Daca practica dumneavoastra doreste sa adauge procedure estetice de grad medical in portofoliul de activitate, atunci Optimas este alegerea ideala deoarece gama large de tehnologii posibile va pot ajuta sa va atingeti rapid scopul;
  • Optimas va ajuta sa mariti productivitatea si eficienta practicii dumneavoastra, imbunatatind simultan si satisfactia pacientilor. Gama larga de tehnologii medical-estetice disponibile pe platforma Optimas permit locatiei dumneavoastra sa detina fluxuri multiple de venit;

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

„We have the Diolaze, the new revolutionary device for hair removal. It’s got three things that it does better than any other device out there, it’s very fast and the fastest device on the market, and its nearly painless, and it’s very powerful.”

„Forma uses bipolar radiofrequency technology to consistently deliver effective skin tightening in a noninvasive manner for a comfortable treatment with absolutely no downtime.”

„Fractora is the only device that combines either minimal or deep ablation with coagulation of sub epidermal heating all in one device. So this really offers a complete rejuvenation ability with a single device. ”

OPTIMAS – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
InMode Optimas - Aparat Profesional pentru Clinici Estetice
1

Aplicatori, Pentru Fata si Corp, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

3

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

"Suita completa a frumusetii."

CONTOURA- APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Apareat Epilare Definitiva cu Laser - Inmode

DiolazeXL este cel mai eficient la combinarea puterii mari de si a unei dimensiuni mari a spotului simultan in aceeasi sesiune. Clinicienii pot beneficia de aceasta prima si unica combinatie de viteza, eficacitate, siguranta si confort pentru a-si optimiza veniturile pentru indepartare a parului.

Lungime de unda810 nm (dioda)
Marime punct12mm x 26 mm
FluentaPana la 40 J/cm2
Durata pulsScurt/Lung
Light Cooling Guide2-15°C
Rata de repetitieRepetare unica si automata

Aflati mai multe despre aplicatorul DiolazeXL de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aplicator InMode Forma cu RAdiofrecventa bipolara pentru incalzire volumetrica si stimularea neocolagenezei

Forma este primul tratament termic, neinvaziv, cu reglare automata, pentru stimularea profunda si uniforma a tesuturilor. Forma utilizeaza puterea radiofrecventei care circula uniform intre electrozi pentru a oferi o experienta termica confortabila, cu contractie imediata si ulterioara. Aceasta procedura, fara timp de refacere, va face pe oricine sa para cu ani mai tanar! Forma este indicata pentru ameliorarea temporara a durerilor musculare minore, ameliorarea temporara a spasmului muscular si imbunatatirea temporara a circulatiei sanguine locale.

Putere RFPana la 65 W
Frecventa de iesire1 MHz
Temperatura decuplareMasurarea temperaturii in timp real de catre operator, pana la 43 ℃

Aflati mai multe despre aplicatorul Forma de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aparat InMode Fractora cu Radiofrecventa pentru Rejuvenare

Fractora stimuleaza productia de colagen prin coagulare fractionata RF. Fractora imbunatateste calitatea pielii obtinand un ton mai echilibrat al acesteia si un aspect intinerit, pentru toate tipurile de piele. Studiile clinice demonstreaza rezultate impresionante pentru tratamentul cicatricilor acneice si acneei active, chiar chistice.

 
 
 
TipMid dermalFull thickness dermalDeep and subdermal
Configuratie10 x 66 x 46 x 4 Coated
Lungime Pin6 mm2.4 mm2.4 mm
Adancime ablatie0.6 – 1 mm3 mm3+ mm
Adancime incalzire3 – 5 mm3 – 5 mm3 – 5 mm
Energie maxima62mJ/pin la 75 W62mJ/pin la 75 W62mJ/pin la 75 W
Frecventa1 MHz1 MHz1 MHz
Rata repetitiePana la 2 ppsPana la 2 ppsPana la 2 pps

Aflati mai multe despre aplicatorul Fractora de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aparat pentru epilare IPL - Aplicator Inmode Lumecca

Lumecca este o lumina pulsata intensa (IPL), care ofera pana la 3x mai multa energie in intervalul de 500-600 nm, pentru a imbunatati eficacitatea impotriva leziunilor vasculare si pigmentate. Este optimizat pentru clinicieni cu scopul de a trata o varietate de leziuni in cat mai putine sedinte.

Lungime de unda515-1200 nm
Marime punct30 mm x 10 mm
Fluenta5-30 J/cm2
Durata puls1.5 – 15 msec
Light Cooling Guide10-20°C
Rata de repetitie1 pps

Aflati mai multe despre aplicatorul Lumecca de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aparat cu Radiofrecventa InMode - aplicator Morpheus

Morpheus8 este un nou dispozitiv de remodelare adiposa subdermica care remodeleaza fractionat si contureaza fata si corpul. Penetrand adanc in piele si grasime, acest lucru transforma fata sau corpul imbatranit in ceva de dorit si neted, pentru toate tonurile pielii.

TipRefacere epidermica
Dispozitiv de remodelare adiposa sub-dermica
Configuratie24 pini
Lungime pinPana la 4000+ μ | 4+mm
Adancimea ablatieiPana la 5 mm
Putere maximaPana la 65 W
Frecventa1 MHz
Rata de repetitiePana la 1.5 pps

Aflati mai multe despre aplicatorul Morpheus8 de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aparat leziuni pigmentare- Aplicator Inmode Vasculaze

Leziunile vasculare (incluzand angiomele, telangiectaziile, pete port wine sau nevus flammeus si venele picioarelor) pot fi tratate cu Vasculaze. Vasculaze este optimizat cu o putere maximă ridicată care tinteste hemoglobina dpecifica, astfel incat pacientii pot beneficia de un tratament rapid si sigur.

Lungime de unda1064 nm (dioda)
Marime punct3mm x 4mm
Fluenta40-300 J/cm2
Durata puls5-100 msec
Light Cooling Guide7-12° C

Aflati mai multe despre aplicatorul Vasculaze de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania