• Platforma Laser Profesionala de Inalta Performanta pentru Clinici Estetice si Medici Specialisti

CLARITY II: PLATFORMA LASER 755NM ALEXANDRITE SI 1064NM ND:YAG

Cea Mai Noua Platforma Profesionala pentru Clinici Estetice si Medici Dermatologi

Clarity II, by Lutronic, este o platforma de mare putere, cu lungime de unda duala, ce ofera o gama larga de parametri pentru tratarea eficienta si in siguranta a unui numar mare de indicatii medical-estetice. Design-ul sau inovator include o singura fibra pentru toate cele 12 dimensiuni ale spotului (2-25 mm), interfata intuitiva si lipsa necesitatii de calibrare, dupa orice modificare a parametrilor. Clarity II va permite, astfel, sa economisiti timp, dar si sa realizati tratamente mai rapide, in conditii de siguranta maxima, pentru dumneavoastra si pacientii dumneavoastra.

Clarity II va pune la dispozitie doua atribute unice, menite sa va aduca practica la un nivel superior: tehnologia patentata IntelliTrak™ – ce asigura o livrare rapida si consistenta a energiei la densitatea pe care o selectati, indiferent de cat de repede realizati pasajele pe zona de tratament, alaturi de Temperature Sensing – ce va permite sa aflati in timp real despre eficienta tratamentului, pentru a le asigura pacientilor dumneavoastra rezultatele promise.

Clarity II – O Platforma Laser Inteligenta

Clarity II va permite realizarea unor tratamente cu pana la 45% mai rapide, dar si atingerea rezultatelor propuse, in mai putine sesiuni. Clarity II by Lutronic este o platforma laser cu lungime de unda dubla, de 755 nm (Alexandrite) si 1064 nm (Nd:YAG), extrem de versatila, rapida si usor de folosit. Tehnologia sa permite tratarea unei game largi de indicatii medical-estetice precum: epilare definitiva, leziuni pigmentare, Rozacee, Hemangioame, Cafe au Lait, Leziuni vasculare de la nivelul picioarelor, Riduri si Linii Fine.

Lutronic Clarity 2

SINERGIE EFICIENTA A TEHNOLOGIILOR LASER ND:YAG SI ALEXANDRITE

Tratamente cu pana la 45% mai rapide

Platforma Clarity II are la baza un design inteligent, menit sa imbunatateasca viteza si consistenta tratamentului, dar si sa va informeze in timp real despre eficacitatea procedurii realizate. Acestea sunt posibile datorita celor doua tehnologii specifice Lutronic:

• IntelliTrak™, tehnologie patentata conceputa pentru a furniza cu precizie impulsuri de energie la parametri pre-selectati. Indicatorul LED de pe aplicator informeaza utilizatorul cu privire la modalitatea optima de realizare a tratamentului, pentru eficienta si rapiditate.

• Real-Time Temperature Sensing (Detectarea Temperaturii in Timp Real) va asigura feedback in timp real in legatura cu eficienta tratamentului. Astfel, dumneavoastra puteti fi siguri de livrarea unor rezultate mai bune, dar si de cresterea nivelului de siguranta si incredere pe care le au pacientii in serviciile dumneavoastra.

Clarity 2 – Standardul de Incredere pentru Aparatura Estetica
Durabilitatea si fiabilitatea echipamentelor Lutronic sunt consolidate de procesele indelungate de cercetare si dezvoltare specifice producatorului. Un bun exemplu in acest sens este insusi aparatul Clarity, predecesorul platformei Clarity II. In plus, Clarity II permite o auto-calibrare rapida si are o capacitate avansata de a asigura o performanta consecventa pe toate indicatiile acoperite.

Clarity II foloseste un aplicator cu design ergonomic, inteligent, user friendly. Acesta dispune de ecran de protectie, de un buton StandBy/Ready, dar si de un indicator LED ce asigura feedback in timp real, pentru optimizarea procedurii. In plus, aplicatorul permite acces instantaneu, printr-o singura fibra, la cartuse multi-spot.

Avantajele pe care Clarity II le aduce practicii dumneavoastra se reflecta in gradul inalt de siguranta si eficienta, pentru un numar mare de indicatii de estetica medicala. Astfel, serviciile clinicii dumneavoastra pot fi extinse rapid si calitativ, printr-o singura platforma. In plus, versatilitatea si rapiditatea cu care puteti efectua procedurile va permit recuperarea investitiei in timp record.

Clarity II – Viteza si Fluenta fara Precedent; Rezultate Clinice Exceptionale

Prin utilizarea tehnologiei patentate IntelliTrak™, acum puteti fi siguri de cel mai inalt nivel de siguranta, incredere si adaptabilitate pe parcursul efectuarii procedurilor:
• Raza Flat Top a echipamentului permite fluenta (densitatea energiei) uniforma, la 755 nm sau 1065 nm – pentru rezultate excelente indiferent de tratamentul ales
• Mecanism imbunatatit de livrare a energiei laser: sistemul Clarity II inlocuieste livrarea clasica a energiei laser (prin impulsuri) cu livrarea impulsurilor pe masura ce rulati aplicatorul pe zona de tratament – pentru uniformitate si eficienta
• Fibra unica, design multi-spot, 12 dimensiuni ale spotului: ce optimizeaza durata tratamentului si faciliteaza obtinerea unor rezultate mai rapide
• Sistem hibrid de protectie si confort: dubla optiune de protectie a epidermei, prin sistemele de racire ICD sau Air Cooling
• Optiunea de refacere a formei sprancenelor utilizand dimensiunea spotului de 3×10
• Buton convenabil de „captare parametri” – ce permite utilizatorilor sa salveze si sa eticheteze parametrii personalizati, in cele 120 de sloturi de memorie disponibile.

TINTIRE SI TRATARE SELECTIVA – GAMA DIVERSA DE AFECTIUNI TRATATA CU CLARITY II

Lutronic Clarity II: Coagulare si Micsorare Vase de Sange

Aparat Lutronic Clarity - Rezultate si Coagulare Vase de Sange

Tratare Leziuni Vasculare

Lutronic Clarity II: Tintire Selectiva si Eliminare Melanina

Eliminarea Melaninei cu Aparatul Lutronic Clarity pentru Clinici Estetice

Tratare Leziuni Pigmentare

Lutronic Clarity II: Distrugerea Selectiva a Foliculilor Pilosi

Aparatura Lutronic Clarity pentru Epilare Definitiva - Distrugerea Firelor de Par

Epilare Definitiva cu Laser

Lutronic Clarity II: Stimulare Neocolageneza

Stimularea Neocolagenezei cu Aparatul Laser pentru Clinici estetice Lutronic Clarity

Rejuvenarea Tenului

CE SPUN MEDICII DESPRE CLARITY II: TESTIMONIALE SI REZULTATE

Clarity II ofera avantaje clinice semnificative fata de alte sisteme. Energia mai mare si impulsurile mai scurte, cum ar fi 1,0 ms – pe care niciun alt dispozitiv nu le are acum, imi permit, pentru prima oara in practica mea, sa indepartez eficient parul mai fin. Iar detectarea temperaturii in timp real ne ofera mie si echipei mele incredere in eficacitatea tratamentului si in atingerea obiectivelor pacientilor nostri.

Tehnologia de ingrijire inteligenta – IntelliTrak – permite practicienilor sa realizeze proceduri mai rapid si mai usor. Astfel, platforma Clarity II ma ajuta sa realizez tratamente de epilare definitiva laser intr-o modalitate mult mai usoara, obtinand, in acelasi timp, rezultate mai bune si mai rapide.

LUTRONIC CLARITY II – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
4
5
1

Buton Standby/Ready

2

Buton Declansare Puls Laser

3

Lumina LED de Feedback

4

Lentila de Protectie

5

Senzor IntelliTrack & Cap de Tratament

Specificatiile aparatului Clarity II

  • EPILARE DEFINITIVA CU LASER

  • REJUVENARE FACIALA SI TONUS

  • PIGMENTI EPIDERMALI

  • TELANGIECTAZIE FACIALA

  • LEZIUNI VASCULARE

  • ONICOMICOZA

  • ROZACEE

  • HEMANGIOAME

LUTRONIC CLARITY II– SPECIFICATII SISTEM

Lungime de Unda755NM / 1064NM
Livrare razaFIBRA OPTICA LENTILE CUPLATE CU APLICATOR
Raza tintire5MW / 532NM
Fluenta(MAX.600J/CM2 FLUENTA) 60J ALEXADRITE SAU 100J ND:YAG
Marime puls (ms)0.1MS – 300MS
Rata puls (Hz)0.5 – 10 HZ
Sistem display8INCH TOUCH LCD GUI
Marime spot (9 tipuri)2, 3-5, 8-10-12, 15-18-22, 16-20-25, 3X10, Fx 16mm
Control emisieBUTON SI PEDALA
Tip racireRACIRE HIBRID: CRYO ICD SAU AIR COOLING
Dimensiuni (mm)99.9(INALTIME), 95.2 (ADANCIME), 56.4(LATIME)
Greutate90KG
Bransament6.0KWA (AC 220 ~230V, 50/60 HZ, 30A)
CalibrareEXTERNA

Aflati mai multe despre echipamentul Clarity de la Lutronic descarcand brosura,
contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania