Aparatura Ginecologie

Cele Mai Avansate Tratamente de Ginecologie pentru Bunastarea Femeilor

Mediskin – Noul Standard de Calitate pentru Aparatura de Ginecologie

Avand o indelungata traditie in inovatie si cercetare, InMode a dezvoltat si platforme cu aplicabilitate in tratamente ginecologice, iar astazi acestea sunt disponibile si pentru medicii ginecologi din Romania, distribuite in exclusivitate de Mediskin. InMode produce platforme pentru multiple afectiuni ale zonei intime. Astfel, atat EmpowerRF, cat si Votiva sunt platforme multifunctionale, ce utilizeaza o serie de tehnologii inovatoare pentru a livra tratamente complete si de lunga durata.

EmpowerRF are o multitudine de specificatii pentru ameliorarea durerii din zona intima, pentru atrofia vaginala, tonifierea musculara si pentru tratarea incontinentei urinare. Platforma foloseste 7 aplicatori interschimbabili si foloseste 2 tehnologii-cheie:

  1. Stimularea musculara intravaginala electrica (EMS)
  2. Radiofrecventa bipolara (RF)

Specificatii ale aplicatorilor compatibili cu EmpowerRF

A. Aplicatori Interni

1. VTone – pentru tratarea incontinentei urinare si tonifierea muschilor slabiti ai planseului pelvin. Stimularea musculara electrica interna (EMS) imbunatateste structura musculara si reduce cauzele incontinentei urinare. Este un tratament complet non-invaziv care nu cauzeaza disconfort in timpul tratamentului. Datorita celor doua fete ale aplicatorului, pacienta va simti constant contractii in timpul procedurii. Acest tratament dureaza intre 20 si 40 de minute, in functie de recomandarea medicului specialist ginecolog

2. Morpheus8V – utilizeaza tehnologia radiofrecventei bipolare (RF) pentru tratarea a multiple afectiuni ale zonei intime. Energia bipolara fractionata (RF) este livrata prin cei 24 de micro-pini acoperiti cu aur care tintesc la o adancime de pana la 3 mm peretele intravaginal sub-epitelial, pe care il remodeleaza prin producerea in mod natural a colagenului si a elastinei. Tratamentul se realizeaza fara anestezie generala, fara incizii si fara timp de recuperare indelungat

3. FormaV – este un aplicator care asigura o incalzire optima a tesutului intern, la o temperatura controlabila de 38-42°C, pentru a stimula productia de colagen cu ajutorul radiofecventei bipolare

De Ce sa Alegeti Empower RF?

Cu ajutorul platformei EmpowerRF, functionalitatea aparatului genital feminin si aspectul estetic sunt imbunatatite semnificativ, redand increderea si siguranta pacientelor dumneavoastra, fara a apela la interventii chirurgicale clasice, fara anestezii totale si timp indelungat de recuperare. Pentru a trata corect si eficient zona intima exista aplicatori interni si externi, disponibili pe platforma EmpowerRF.

B. Aplicatori Externi

1. Tone – este un aplicator ce utilizeaza stimularea musculara electrica (EMS) de tip hands-free. Tehnologia hands-free ofera medicului flexibilitate in timpul procedurii, iar pacientei un tratament relaxant de tip lunchbreak. Aplicatorul poate viza mai multe grupe de muschi in functie de necesitati, cu precadere in zona abdominala pentru a realiza contractii musculare involuntare, care ajuta la tonifierea muschilor pelvieni. Tone este complet non-invaziv, nedureros si nu prezinta timp de recuperare pentru pacientele dumneavoastra

2. Morpheus8 – este un aplicator care remodeleaza tesutul adipos sub-dermic, utilizand radiofrecventa bipolara. Energia de radiofrecventa este livrata prin intermediul unor retele bipolare de electrozi cu micro-ace, avand ca rezultat incalzirea si coagularea localizata a tesutului, care se afla in legatura directa cu micro-acele. Morpheus8 are un profil de adancime intre 4 mm si 7 mm, in functie de zona tratata, la care se adauga un profil termic suplimentar de pana la 1 mm. Este un tratament minim-invaziv, ce necesita in prealabil aplicarea unei creme anestezice pentru un confort sporit al pacientei in timpul procedurii

3. Morpheus8 Body – foloseste tehnologia Burst mode RF Vulcanization, ce livreaza energie RF bipolara la o adancime de pana la 8 mm (7 mm profil termic si 1 mm profil suplimentar) prin intermediul unui capat sau varf, format din 40 de micro-ace acoperite cu aur. Morphesu8 Body trateaza intr-un singur ciclu de tratament mai multe niveluri. Este un tratament minim-invaziv, cu rezultate care se vor observa in aproximativ o luna dupa prima sedinta. Ca si in cazul Morpheus8 se recomanda sesiuni de trei sedinte in functie de zona, de pacient si de indicatiile medicului

4. Aviva – este o tehnologie de ultima generatie si totodata, o alternativa pentru labioplastia clasica. Aplicatorul realizeaza electrocoagulare si hemostaza in conditii de maxima siguranta si fara reactii adverse

InMode – Excelenta in Ginecologie

Datorita existentei multiplilor aplicatori, EmpowerRF trateaza in mod unic doua zone: interna si externa.
Siguranta tratamentului, rezultatele dovedite clinic si nivelul ridicat de satisfactie al pacientelor fac din acest echipament un simbol al modului in care femeile isi pot recapata increderea in sine.

De ce sa alegeti aparatura InMode de estetica ginecologica pentru clinica dumneavoastra?

  • Platforme dezvoltate special pentru medicii ginecologi
  • Platforme usor de manipulat, versatile
  • Aprobate FDA
  • Platformele utilizeaza aplicatori interni sterili
  • Tratamente sigure atat pentru paciente, cat si pentru medici
  • Tratamente cu eficienta verificata
  • Timp redus de recuperare pentru paciente

Votiva este o platforma avansata pentru clinici de ginecologie si estetica ce ofera tratamente de reducere a dispareuniei si de rejuvenare vaginala. Aplicatorii regasiti pe aceasta platforma sunt FormaV, Aviva si Morpheus8 (aplicator optional). Votiva ofera rezultate impresionante in remodelarea tesuturilor si in rejuvenarea vaginala pentru mentinerea unei stari optime in viata intima a pacientelor. Votiva ofera medicilor ginecologi multiple optiuni de tratament pe baza tehnologiei de radiofrecventa, aplicabile atat intern cat si extern, ce amelioreaza imediat simptomele: laxitatii vaginale, incontinentei urinare si dispareuniei.

EmpowerRF si Votiva va ofera posibilitatea de a creste nivelul practicii ginecologice, oferind rezultate de lunga durata, sporind gradul de satisfactie al pacientelor si diferentiindu-se de alte locatii prin varietatea tratamentelor oferite.

InMode - brand de aparatura medical-estetica

Laser CO2 pentru Rejuvenare Vaginala

Lutronic se bazeaza pe indelungi studii si cercetari in domeniul medical-estetic, avand ca scop principal oferirea medicilor aparatura complexa pentru tratarea unei game variate de afectiuni.

Expertii Lutronic au dezvoltat laserul eCO2 Bella V pentru a raspunde afirmativ la cerintele medicilor ginecologi, care si-au dorit sa livreze tratamente estetice si functionale pacientelor.

Incontineta urinara, atrofia vaginala si laxitatea vaginala sunt cele trei indicatii principale pe care aparatul eCO2 Bella V le poate aborda.

Incontinenta urinara este patologia asociata cu sarcina, nasterea, menopauza, inaintarea in varsta si obezitatea. Aplicatorul 90o trateaza incontinenta urinara, in mod non-invaziv prin incalzire tesut, contractie a fasciei endopelvine si contractie a mucoasei tesutului canalului vaginal anterior.

Atrofia vaginala este cauzata de scaderea nivelului de estrogen, iar laxitatea vaginala este definita de modificarea formei vaginului si structurii mucoasei vaginale. Cele doua afectiuni pot fi tratate cu aplicatorul 360o ce este introdus in canalul vaginal. Prin inducerea efectului termic asociat laserului se produce stimularea de nou colagen. Tesuturile vaginale se contracta si sunt remodelate datorita micro-pulsurilor.

Laserul eCO2 Bella V se bazeaza pe altgoritmul de livrare a micro-undelor laser in mod pseudo-aleatoriu (CCT). Puterea laserul CO2 este valorificata la maxim sustinand practica dumeavoastra la cel mai inalt nivel.

Echipandu-va clinica cu laserul eCO2 Bella V puteti oferi pacientelor dumneavoastra tratamente complet non-invazive de tratare si rejuvenare a zonei intime.

Lutronic - Aparatura clinici estetice
Lutronic eCO2 Petit Lady - Echipament pentru Ginecologie cu laser CO2

Aparatura Ginecologie

De la inceput, Mediskin a acordat o importanta deosebita noilor tehnologii dedicate bunastarii femeilor, punand accent pe echipamente cu aplicatii pentru tratamente de ginecologie. Acum, cele mai noi inovatii de la InMode sunt disponibile si pentru medicii ginecologi din Romania, sub forma aplicatorilor VTone, FormaV si MorpheusV.

Aceste tehnologii preiau concepte deja consacrate, precum radiofrecventa fractionata si electrostimularea, si la adapteaza in mod unic pentru tratarea zonei intime a femeilor. Rezultatele sunt cu adevarat remarcabile, oferind o solutie definitiva pentru tratarea laxitatii vaginale si incontinetei urinare, in mod non-chirurghical.

Aparatura pentru Medici Ginecologi

V-ar putea interesa si:

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania