Aparatura Dermatologie

Echipamente de ultima generatie pentru clinici de dermatologie si medici dermatologi

Mediskin – Noul Standard de Calitate pentru Aparatura de Dermatologie

Mediskin Distribution este dedicata aducerii pe piata din Romania a celor mai avansate tehnologii pentru medici dermatologi si clinici de estetica. Astfel, datorita experientei noastre in industrie, am devenit distribuitorii din Romania pentru branduri de inalta reputatie de pe piata internationala, si anume Lutronic si InMode.

Lutronic – Inovatie, Siguranta si Control in Dermatologie

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul medical-estetic, Lutronic se afla in avangarda echipamentelor medicale, ce ofera aparatura de top clinicilor din intreaga lume. Lutronic si-a imbunatatit constant aparatura medical-estetica, distribuita la nivel global, in peste 60 de tari, pentru a oferi medicilor suportul necesar in tratarea diverselor afectiuni, cum ar fi: telangiectazii, hemangioame, onicomicoza, rozacee si altele.

Procesele de cercetare si dezvoltare efectuate de Lutronic in domeniul medical-estetic au contribuit la detinerea pana in prezent a 270 de patente, 530 de proprietati intelectuale si peste 325 de publicatii.
Tehnologia dezvoltata de Lutronic ofera posibilitati de tratament pentru toate fototipurile pielii, iar rezultatele sunt sustinute de livrarea corecta a energiei in punctul de interes si la momentul specific de catre medicul dermatolog, cu o precizie de neegalat.

Lutronic se bazeaza pe patru principii de baza: eficienta, inovatie, intuitie si incredere.
Aparatura de la Lutronic realizata pentru domeniul medical-estetic ofera medicilor oportunitatea de a livra pacientilor tratamente de ultima generatie cu aplicatii directe in:

 1. Epilarea definitiva
 2. Reducerea ridurilor
 3. Rejuvenarea faciala
 4. Tratarea leziunilor vasculare si pigmentare
 5. Tratarea melasmei si cicatricilor
 6. Indepartarea tatuajelor
 7. Remodelarea corporala

Specificatii ale tipurilor de laser

Tipurile de laser disponibile pe platformele Lutronic sunt:

 1. Nd:YAG – lungime de unda 1064 nm
 2. Alexandrite – lungime de unda 755 nm
 3. Thulium – lungime de unda 1927 nm
 4. Dioda – lungimi de unda 800 nm si 810 nm
 5. CO2 – lungime de unda de 10600nm

Laserul CO2 si laserul Thulium sunt foarte eficiente, datorita absorbtiei de apa din tesut. Medicul creste temperatura pe care o liveaza in mod controlat, iar acestea actioneaza pe suprafata pielii, vizand celulele afectate. Laserele prin lezarea controlata a tesutului activeaza procesul natural al corpului de vindecare si impulsioneaza sistemul imunitar.

Un alt laser ce are o aplicabilitate vasta in medicina este Nd:YAG prin tintirea pigmentului din tesut. Acesta actioneaza adanc in piele, tintind melanina din firele de par si sangele din vasele de sange.
Laserul Alexandrite are o importanta deosebita, deoarece lungimea de unda absoarbe melanina din firul de par, incalzind in prima faza celula, dupa distrugand-o. Alexandrite este considerat unul din cele mai rapide lasere cu actiune eficienta in epilarea definitiva.

Laserul Dioda penetreaza mai adanc tesutul in comparatie cu laserul Alexandrite, cu o absorbtie superioara a melaninei din firele de par si a pigmentului din sange. Dioda incalzeste doar tesutul de interes fara a leza tesutul sanatos pe care este pozitionat aplicatorul.

Laserele Lutronic se pot utiliza pe orice zona a corpului, iar diferitele lungimi de unda va pot ajuta sa livrati tratamente pentru diferite afectiuni.

Lutronic - Aparatura clinici estetice

Puterea Radiofrecventei in Dermatologie

InMode dezvolta, produce si comercializeaza platforme ce au la baza radiofrecventa (RF). Platformele InMode au principii complexe, dezvoltate de expertii din domeniul medical-estetic, valorificand puterea radiofrecventei (RF) cu scopul de a livra proceduri pentru diferite afectiuni. Misiunea InMode este de a crea noi inovatii, tehnologii pentru a usura practica dumneavoastra in domeniul medical-estetic.

Energia radiofrecventei (RF) este metoda prin care se livreaza caldura in interiorul corpului, fiind distribuita in mod specific, in functie de tratament.

Energia RF in medicina actioneaza ca un curent electric ce strabate tesuturile. Radiofrecventa incalzeste tesuturile moi fara stimulare electrica semnificativa a nervilor. Atunci cand se realizeaza un tratament cantitatea de caldura livrata este relativ scazuta pentru o stimulare adecvata a fibroblastelor si pentru accelerarea metabolismului.

Efectele radiofrecventei sunt non-ablative asupra pielii si ablativ-coagulative sub-dermice.
Radiofrecventa bipolara tinteste rejuvenarea totala a corpului prin intermediul celor doi electrozi prin care circula curentul de la un electrod la altul.

Indicatiile platformelor InMode:

 1. Rejuvenare faciala
 2. Eliminare cicatrici post-acnee
 3. Reducere celulita si vergeturi
 4. Remodelare corporala
 5. Fermitate si tonifiere
InMode - brand de aparatura medical-estetica
Echipamentele Morpheus8 si Clarity 2pentru Medici Dermatologi

Aparatura Dermatologie

Mediskin a fost si ramane distribuitorul cu platfomele cele mai avansate tehnologic dedicate medicilor dermatologi si clinicilor de dermatologie, venind mereu in intampinarea nevoilor acestora cu cele mai noi tehnologii ce garanteaza atat rezultate excelente cat si un nivel foarte ridicat de siguranta al pacientilor.

Clarity 2 si Hollywood Spectra sunt echipamentele care au redefinit ceea ce inseamna un laser de inalta calitate, folosind la un nivel fara precedent potentialul lungimilor de unda de 755nm (Alexandrite) si 1064 (Nd:YAG) prin implementarea unor tehnologii speciale ce controleaza laserul la nivel microscopic, si distribuie energia in mod uniform pe suprafata de spot. In plus, tratamentele pentru rejuvenare cutanata cu Morpheus 8 de la InMode reprezinta una dintre cele mai de succes abordari minim-invazive pentru piele, devenind un etalon pentru piata din Romania.

Aparatura pentru Medici Dermatologi si Clinici de Dermatologie

V-ar putea interesa si:

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania