• Morpheus PRO de la InMode este cea mai noua platforma de estetica-medicala pentru remodelarea fractionata a intregului corp din Romania

MORPHEUS PRO – Cea Mai Avansata Tehnologie de Remodelare a Tesutului Adipos Subdermal pentru Fata si Corp

Morpheus PRO – Noul Echipament de Microneedling pentru Fata si Corp

Morpheus PRO este cea mai noua platforma InMode de remodelare a tesutului adipos subdermal pentru fata si corp disponibila pe piata din Romania. Morpheus PRO este un punct de referinta in materie de microneedling si radiofrecventa fractionata deoarece livreaza energia in mod optim pentru a reduce laxitatea, a topi grasimea superficiala si a reconecta reteaua fibroseptala.

Platforma Morpheus PRO poate fi dotata cu aplicatorii Morpheus 8, Morpheus 8 Body si Forma. Echipamentul este ideal pentru clinici si medici esteticieni, ce doresc sa ofere tratamente eficiente de remodelare corporala si faciala.

Aplicatorul Morpheus 8 ofera un tratament gold standard de microneedling si radiofrecventa fractionata, devenind astfel un tratament foarte popular la nivel international. Morpheus 8 a livrat pana in prezent peste un milion de tratamente in intreaga lume, cu un profil de siguranta exceptional si cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta. Procedura este una minim invaziva ce trateaza liniile fine, ridurile, cicatricele post-acneice si post chirurgicale, laxitatea, intr-un mod nechirurgical.

Aplicatorul Morpheus 8 Body trateaza suprafete mari ale corpului, tintind iregularitatile texturale, vergeturile, celulita, dar si laxitatea de pe abdomen, coapse si fese.

InMode Morpheus PRO este cea mai noua platforma de microneedeling si rejuvenare din Romania.
Aplicatorul Morpheus 8 pentru rejuvenare faciala pentru clinici de estetica

Cum actioneaza aplicatorii platformei Morpheus PRO?

Morpheus 8 si Morpheus 8 Body efectueaza un tratament fractionat profund si sigur, cu o penetrare programabila de la 1 – 7 mm, in functie de configuratia micro-pinilor. Datorita stratului de polimer ce ii acopera nu exista o deteriorare termica a epidermei, iar designul avansat al retelei de electrozi creeaza un efect termic uniform.

Morpheus 8 are o configuratie de 24 de micro-pini ce patrund pana la 4 mm cu un profil termic de 1 mm. Morpheus 8 Body are o configuratie de 40 de micro-pini ce patrund pana la 7 mm cu un profil termic de 1 mm si cu un ciclu de penetrare pe mai multe niveluri.

Morpheus 8 Body beneficiaza de tehnologiile Burst si 3D Smart Frame cu ajutorul carora cei 40 de micro-pini patrund in derm si livreaza energie RF pe 3 niveluri de adancime, intr-un singur ciclu de penetrare. Radiofrecventa fractionata bipolara este activata in mod secvential pentru a produce incalzirea blocurilor de tesut in mod 3D, furnizand mai multa energie in mod uniform. Acest lucru permite o coagulare si o acoperire mai buna, cu rezultate vizibil imbunatatite.

Aplicatorii Morpheus 8 si Morpheus 8 Body pot fi utilizati pe toate fototipurile, chiar si pe cele inchise. Protocolul recomandat este de 3 sedinte la 6-8 saptamani, iar rezultatele obtinute dureaza pana la 12 luni, fiind recomandate apoi sedinte anuale de intretinere.

Tipuri de tratamente ce pot fi efectuate cu Morpheus PRO

Morpheus 8 si Morpheus 8 Body sunt tratamente inovative pentru eliminarea laxitatii si rejuvenarea pielii, combinand microneedlingul cu radiofrecventa fractionata (RF) pentru a remodela tesuturile si a stimula productia de elastina si colagen. Micro-pinii patrund in derm si coaguleaza grasimea, contractand tesutul conectiv. Simultan RF genereaza incalzire sub-necrotica in derm, care va avea rol in refacerea retelei de colagen si elastina.

Platforma Morpheus PRO poate fi dotata si cu aplicatorul Forma care ofera un tratament non-invaziv de reducere a laxitatii pielii si stimularea neocolagenezei. Forma este un aplicator termic automat, cu monitorizare a temperaturii si radiofrecventei prin intermediul sistemului integrat de start/stop a energiei RF. Forma se bazeaza pe tehnologia ACE (Acquire, Control, Extend).

Temperatura in timpul tratamentului este setata intre 38 – 43 °C. Caldura este distribuita in mod uniform si datorita expunerii prelungite la o temperatura optima se obtin cele mai bune rezultate de tonifire cutanta pentru toate tipurile de piele. Protocolul recomandat este de 1 sedinta pe saptamana timp de 6 saptamani.

Morpheus 8 Body - tratamentul inovativ pentru eliminarea laxitatii si rejuvenarea pielii, ce combina microneedlingul cu radiofrecventa fractionata (RF)
Aplicatorul Forma disponibil pentru platforma Morpheus PRO de la InMode ofera un tratament non-invaziv de reducere a laxitatii pielii si stimularea neocolagenezei.

Ce vor experimenta pacientii?

 • Netezirea ridurilor si liniilor fine
 • Tratarea cicatricelor
 • Imbunatatirea aspectului acneei active
 • Netezirea iregularitatilor pielii
 • Imbunatatirea tonusului
 • Conturarea fetei, a gatului si a altor zone ale corpului
 • Reducerea celulitei
 • Reducerea vergeturilor
 • Tratamente cu timp scazut de recuperare sau fara timp de recuperare
 • Tratamente non-invazive si minim invazive
 • Rezultate care se mentin timp indelungat

Tratamentele Morpheus 8 si Morpheus 8 Body se realizeaza in ambulatoriu, cu anestezie locala. In timpul tratamentului pacientii dumneavoastra vor simti o caldura locala si o senzatie de usturime. Efectele secundare sunt usoare si dispar in cateva zile post procedura si pot include: roseata, umflarea zonei si invinetire temporara.

Tratamentul Forma este non-invaziv, nedureros si nu necesita anestezie. Pacientii beneficiaza de o procedura comparabila cu un masaj facial, resimtind o usoara senzatie de incalzire a zonei tratate. Post-procedura, pacientii vor experimenta o usoara roseata, care se va remite in doar cateva ore.

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

“Using RFAL, my patient had no pain and no problem healing. I feel an incredible early result not previously achievable by any means… even with much more extensive surgery.”

„BodyTite has helped us generate a 20% increase in our patient base. If I had to do it all over again I would – it’s been a promising investment.”

MORPHEUS PRO – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
1

Aplicatori pentru fata si corp care livreaza tratamente inovative

2

Interfata intuitiva ce permite setarea parametrilor pentru fiecare tratament

3

Echipament ergonomic, usor de manipulat

De ce sa alegeti aparatul InMode Morpheus PRO?

 • Tratamente cu Eficienta Dovedita

  Solutii non-invazive si minim-invazive de remodelare faciala si corporala

 • Posibilitati Multiple de Tratament

  Tratamente faciale si corporale eficiente

 • Timp de Recuperare

  Timp scazut de recuperare si/sau fara timp de recuperare pentru pacienti

 • Avantaje pentru Pacienti

  Rezultate foarte bune ce se mentin timp indelungat

MORPHEUS PRO – APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Aplicatorul Morpheus 8 este cel mai folosit aplicator de catre clinicile de estetica-medicala din Romania

Morpheus 8 este un aplicator de remodelare adipoasa subdermica pentru tratarea iregularitatilor texturale si laxitatii cutanate. Cei 24 de micro-pini izolati patrund in derm, coaguland grasimea si contractand tesutul conectiv, iar energia RF genereaza o incalzire cumulativa sub-necrotica in derm.

TipRefacere epidermica
Dispozitiv de remodelare adiposa sub-dermica
Configuratie24 pini
Lungime pinPana la 4000+ μ | 4+mm
Adancimea ablatieiPana la 5 mm
Putere maximaPana la 65 W
Frecventa1 MHz
Rata de repetitiePana la 1.5 pps

Aflati mai multe despre aplicatorul Morpheus 8 de la InMode contactandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

CONTACTATI-NE!
Morpheus 8 Body este un aplicator pentru suprafetele mari ale corpului

Morpheus 8 Body este un aplicator cu 40 de micro-pini care patrund in derm pana la 7 mm, cu un profil suplimentar de 1 mm pentru a trata zone mari ale corpului. Noile tehnologii si designul aplicatorului permit rezultate cu un efect uniform si cu un risc redus de hiperpigmentare post-inflamatorie (PIH).

Setarea cicluluiCicluri de penetrare pe mai multe niveluri
7 mm7 mm, 5 mm, 3 mm
6 mm6 mm, 4 mm, 2 mm
5 mm5 mm, 3 mm
4 mm4 mm, 2 mm

Aflati mai multe despre aplicatorul Morpheus 8 Body de la InMode contactandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

CONTACTATI-NE!
Tratamentul cu aplicatorul Forma ofera un aspect natural fara intervetii chirurgicale, cicatrice sau timp de recuperare.

Forma utilizeaza radiofrecventa bipolara pentru a oferi tratamente faciale si corporale de remodelare si de imbunatatire a calitatii pielii. Tratamentul cu aplicatorul Forma este potrivit pacientilor care isi doresc un aspect natural fara intervetii chirurgicale, cicatrice sau timp de recuperare.

Putere RFPana la 65 W
Frecventa1 MHz
TemperaturaMasuratori ale temperaturii in timp real

Aflati mai multe despre aplicatorul Forma de la InMode contactandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

CONTACTATI-NE!
InMode Morpheus PRO este cea mai noua platforma de microneedeling si rejuvenare din Romania.

Asa cum am mentionat si mai sus, Morpheus PRO reprezinta cea mai recenta inovatie de la InMode in domeniul remodelarii tesutului adipos subdermal pentru fata si corp. Aceasta platforma se distinge ca fiind un etalon in ceea ce priveste microneedling-ul si radiofrecventa fractionata.

Descarcati brosura Morpheus PRO
pentru mai multe informatii.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania