Epilare definitiva cu Laser Dioda

Descoperiti Eficienta Laserului Dioda cu Echipamentul Triton

Epilarea cu laser dioda a devenit un serviciu indispensabil in clinicile de estetica-medicala, oferind pacientilor o modalitate eficienta si sigura de a indeparta parul nedorit. Cu un profil de siguranta exceptional si rezultate vizibile de la primele sedinte, platforma Triton, produsa de InMode, aduce beneficii semnificative in cadrul acestor proceduri.

Platforma Triton: Epilare cu Laser Dioda de Ultima Generatie

Triton este o platforma laser de estetica-medicala de ultima generatie, special conceputa pentru epilarea progresiv definitiva cu laser. Echipamentul Triton utilizeaza lungimea de unda a Diodei (810 nm) pentru a oferi tratamente eficiente, indiferent de fototip sau culoarea firului de par. Mai mult, Triton este solutia ideala pentru tratarea foliculitei, eliminand astfel firele de par crescute sub piele si reducand inflamatia asociata cu aceasta afectiune.

Triton de la InMode este aparatul de referinta pentru clinici, ce doresc sa ofere servicii de epilare cu laser de inalta calitate, in orice moment al anului.

Modul de Functionare al Aparatului Triton

Tratamentul de epilare cu laser Triton se bazeaza pe principiul fototermolizei selective, in care energia optica absorbita este transformata in caldura, vizand foliculul pilos. Energia laser a diodei se concentreaza asupra melaninei din firul de par, fara a afecta tesuturile inconjuratoare. Astfel, acest lucru permite epilarea pe toate zonele corpului, fara riscul de hiperpigmentare post-inflamatorie.

Indicatii Triton

Platforma Triton este recunoscuta pentru performanta sa clinica exceptionala. Datorita lungimii de unda dioda utilizata, Triton poate obtine rezultate remarcabile in epilarea progresiv definitiva, indiferent de tipul de piele sau culoarea firului de par.

Triton ofera un tratament inovator pentru:

 • Par sau piele deschisa la culoare
 • Par sau piele inchisa la culoare
 • Par fin sau aspru
 • Par de diferite tipuri de grosimi
 • Par dificil de epilat
 • Zone mari, mici si sensibile ale corpului

Triton – Protocol de Tratament

Lungimea de unda dioda a platformei Triton vizeaza foliculii de par aflati in faza anagena. Protocolul recomandat consta intre 4-6 sesiuni, iar durata unei sedinte este de doar 20 de minute pentru o zona mare a corpului, fata de alte echipamente similare. Numarul de sedinte difera in functie de culoarea parului, tipul de par, zona de tratament si fototip.

Echipamentul Triton va ajuta sa asigurati un tratament rapid, eficient si sigur pacientilor dumneavoastra. Acest lucru contribuie la sporirea profitabilitatii si posibilitatea dezvoltarii business-ului pe termen lung.

Triton de la InMode - Epilare definitiva pe orice zona a corpului

Diolaze XL – Rezultate durabile si confort pentru pacienti

Diolaze XL foloseste lungimea de unda de 810 nm cu un spot de dimensiune mare si o putere specifica, asigurand un tratament sigur si cu rezultate de lunga durata. Datorita suprafetei mari de contact, laserul Dioda tinteste melanina din mai multe fire de par simultan, obtinandu-se astfel un tratament rapid si eficient.

Diolaze XL ofera ajustarea individuala a fluentei si a duratei pulsului pentru a obtine eficienta maxima si siguranta pentru fiecare pacient. Aplicatorul are un sistem de racire integrat pentru o protectie epidermala optima si confort in timpul procedurii de epilare laser. Acest lucru contribuie la reducerea disconfortului si a senzatiei de caldura.

Combinatia dintre eficacitate, confortul pacientului si viteza procedurii face din Diolaze XL un lider in epilarea progresiv definitiva. Aplicatorul Diolaze XL este suficient de puternic pentru a viza si trata chiar si cele mai persistente fire de par.

Rezultatele Laserului Triton

Rezultatul este o piele neteda si fara iritatii, oferind pacientilor un confort si o incredere sporita. De asemenea, este important de subliniat ca beneficiile epilarii cu laserul Triton sunt durabile, cu rezultate remarcabile mentinute pe termen lung. Parul este redus cu fiecare tratament si rezultatele sunt observate dupa patru pana la sase sedinte.

Avantajele Utilizarii Aparatului Triton in Clinica Dumneavoastra

 • Triton functioneaza pe baza lungimii de unda de 810 nm, fiind cea mai potrivita pentru epilarea cu laser. Laserul Dioda poate fi utilizat pe orice fototip, indiferent de anotimp.
 • Laserul Dioda este cel mai versatil laser disponibil pentru epilarea definitiva. Acesta este sigur, foarte eficient, ofera o penetrare profunda in tesut, directionand precis energia catre folicul.
 • Laserul Triton este aprobat FDA, indeplinind standardele de eficacitate si siguranta.
 • Mecanismul de racire 3P (pre-racire, racire paralela si post-racire) si modul Glide ce livreaza 5 pulsuri/secunda la o intensitate scazuta protejeaza epiderma, asigurand in acelasi timp confort tratamentului.
 • Numarul redus de sesiuni si durata timpului unei sedinte conduc la obtinerea unor rezultate rapide si eficiente, atat pentru clinica, cat si pentru pacienti.
 • Un alt avantaj al utilizarii laserului Triton cu dioda pentru indepartarea parului este intervalul relativ scurt in care trebuie evitata expunerea la soare inainte si dupa tratament, in general intre 5 si 7 zile. Astfel, laserul dioda poate reprezenta o alternativa mai potrivita pentru zonele care sunt expuse constant la soare, cum ar fi picioarele sau bratele.

Rezultatele vizibile dupa primele sedinte, rapiditatea tratamentului, gradul ridicat de siguranta si confort pentru pacienti, tehnologiile avansate si calitatea superioara a echipamentului fac din acesta un avantaj competitiv semnificativ pentru locatia dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii, nu evitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la numarul de telefon +40 752 334 433.